>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niskie kursy to podstawa !

S 1

szkot80

Użytkownik
Witam . Zamierzam sprawdzić pewien system. Będę grał na początku za najniższe stawki jakie mogą być czyli oczywiście za 1 zł .
Planuje na początku obrócić złotówkę tak aby mieć 2 zł. Po tym podzielę to na 2 i znowu ze złotówki będę chciał zrobić 2 zł . Następnie powiększę stawkę mając 4 zł do 2 zł i będę to tak obracał żeby uzbierać 6 zł które następnie podzielę na 3 stawki po 2 zł. Gdy to już mi się uda, napiszę co dalej będę robił.
Będę często grał live . Na pewno będzie to tenis , hokej , koszykówka ewentualnie piłka gdzie będę na 80 % pewien że dane zdarzenie panie w meczu .
Kursy będę brał z Bet - at - home . Równocześnie będę tam też grał tym systemem. Najczęściej będą to niskie kursy . Życzę sobie powodzenia !

Pierwszym typem który zagrałem przed momentem było :

Miami Heat - Orlando Magic
typ: pierwsze punkty w meczu - rzut za 2 punkty
kurs: 1,35
stawka: 1 zł
EW: 1,35 ✅✅✅

S 1

szkot80

Użytkownik
typ: która drużyna wygra 1 kwartę - Miami Heat
kurs: 1,15
Stawka: 1,35
EW: 1,55 ✅✅✅

wynik 22 - 19

S 1

szkot80

Użytkownik
typ: która drużyna wygra 2 kwartę: Miami Heat
kurs: 1,25
stawka: 1,55
EW: 1,94 zł ✅✅✅

wynik 20 - 12

bender7 91

bender7

Użytkownik
Planuje na początku obrócić złotówkę tak aby mieć 2 zł. Po tym podzielę to na 2 i znowu ze złotówki będę chciał zrobić 2 zł . Następnie powiększę stawkę mając 4 zł do 2 zł i będę to tak obracał żeby uzbierać 6 zł które następnie podzielę na 3 stawki po 2 zł. Gdy to już mi się uda, napiszę co dalej będę robił.
Cześć, nie napisałeś żeby nie komentować więc zapytam - w tym co zacytowałem powyżej są same optymistyczne scenariusze - z 1 jednostki zrobisz 2, podwoisz, obrócisz itd... Co zrobisz jak Ci nie wejdzie np 8 pod rząd? Co zrobisz gdy Ci się nie uda dojść do tego ostatniego (lub jakiegokolwiek) etapu?

S 1

szkot80

Użytkownik
Nie zakładam tutaj żadnych ostatnich etapów . W miarę rozwoju stawki dzielę ją na dwie inne bądź 3 dzięki którym zabezpieczam się w razie wtopy. Na razie to tylko sprawdzam , chcę zobaczyć co ze skutecznością gry na live wtedy gdy oglądam mecz i widzę co się dzieje w meczu. Staram się zminimalizować ryzyko jakkolwiek się da. Zobaczymy co wyjdzie z tego sprawdzania , może okaże się to na tyle skuteczne by zwiększyć trochę bardziej stawkę .

A komentować jak najbardziej można , nie przeszkadza mi to ; )

S 1

szkot80

Użytkownik
Jankovic - Cetkovska (grany na live przy wyniku 4;2 w pierwszym secie)
typ: Jankovic
kurs: 1,12
stawka: 1,94 zł
EW: 2,17 ✅✅✅
Wynik : 6-2 , 6-2
I tak oto tym sposobem doszliśmy do 2 zł. Dzielę tę kwotę na 2
1# - 1,08 zł
2# - 1,08 zł
I podobnym sposobem , czyli gra na live , sumiennym dobieraniu typów itp postaram się każdą z tych kwot ponownie pomnożyć.

S 1

szkot80

Użytkownik
Hokej

Skelleftea AIK - Timra (grany na live w 2 tercji przy wyniku 2:0)
typ: under 5.5 bramek
kurs 1,3
stawka: 1,08
EW 1,4 zł ⛔⛔⛔

Zabrakło naprawdę niewiele wynik 6 - 0 ... jedna bramka , lecz nie poddaje się gdyż mam kolejną stawkę do obrócenia

S 1

szkot80

Użytkownik
Tenis

Bhupathi M./Bopanna R. - Cerretani J./Shamasdin A ( grany na live 1 set wynik 5 - 2)
typ: 1
stawka: 1,08
kurs: 1,07
EW 1,16 zł ✅✅✅

Wygrali po jednostronnym Tie Break&#39;u

S 1

szkot80

Użytkownik
Jak na razie to jest ciułanie bo sprawdzam skuteczność. Jeśli skuteczność będzie się utrzymywać na podobnym poziomie myślę że stawki będą wyższe jak również pomyślę nad jakąś zmienną stawką by przyspieszyć to ciułanie. Na obecną chwilę chcę zobaczyć jak pójdzie mi z takimi stawkami.

S 1

szkot80

Użytkownik
Tenis
Hantuchova - Hercog (początek 1 seta )
kurs: 1,2
Stawka: 1,63 zł
EW: 1,96 zł ✅✅✅

Trochę zaryzykowałem ponieważ chciałem złapać lepszy kurs . Nie wiem dokladnie jak Hantuchovej pójdzie.

Źle ten mecz uklada sie dla Hantuchovej... w razie porażki zwiększę stawke do 2 zł aby przyspieszyć zbieranie kasy.

S 1

szkot80

Użytkownik
I udało się... po ciężki meczu udało się Hantuchovej wygrać
Dzisiaj jakiś straszny dzień mam z tym tenisem ... najpierw Radwańska ledwo co wygrała teraz Hantuchova.. może na jakiś czas sobie odpocznie od tenisa , tak będzie lepiej .

S 1

szkot80

Użytkownik
Piłka nożna
Liga Mistrzów

CSKA Moskwa - Real Madryt
typ: Real Madryt
kurs: 1,4
stawka: 1,96 zł
EW: 2,74 zł ⛔⛔⛔

Wierzę w to że Real podoła CSKA. Drużyna z Hiszpanii jest w &quot;ciągu&quot; meczowym. Wygrywa mecz za meczem a Rosjanie mają przerwę w lidze . Można by było obstawić jeszcze powyżej 2,5 gola a kurs jest całkiem kuszący bo aż 1,7 .

Szok i niedowierzanie ... W ostatniej minucie CSKA wyrównała ... no cóż w sporcie wszystko jest możliwe.

Na odbicie się i otarcie łez zagram za 10 zł

Napoli - Chelsea
kurs: 2,15
stawka: 10 zł
EW: 21,5 ✅✅✅

S 1

szkot80

Użytkownik
Tenis

Hantuchova - Peng (live 1 set stan 3 - 2 )
kurs: 1,6
stawka 1,5
EW: 2.40 zł ✅✅✅

I oczywiście weszło. 1,5 zł wziąłem z ostatniego zakładu i kontynuuje system . Dzielę teraz na dwie stawki po 1,20 zł i jedziemy dalej.

Do góry Bottom