>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Niskie kursy i rozsądek, czyli OVER 0,5, wysoki LAY i inne wymysły.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Postanowiłem założyć nowy temat z moimi zapiskami gry na betfair.
▶ Tylko niski kurs - zazwyczaj over 0,5 gola, wysoki lay lub coś, co akurat mi się spodoba.
▶ Stawka początkowa 2j (u siebie liczę to jako 2 Funty).
▶ Po podwojeniu kapitału gram od nowa, chyba, że zmienię ciut moje postanowienia i będę grał do potrojenia, no zobaczymy.
▶ Gram zazwyczaj pre-play, jednak czasami może mi się zdarzyć zagrać coś live. Jeśli nie jest to tutaj dozwolone, proszę o upomnienie mnie.

To chyba wszystko. Moim celem jest mozolne zdobywanie doświadczenia w takich zakładach.
#1.
Pandurri - U. Cluj
Over 0,5 Goals ✅
Kurs: 1,09
Stawka: 2j
✅ 0,17j

P 30

pietrek721

Użytkownik
Okej, over 0,5 gola było złym pomysłem, ale musiałem sam się przekonać. ????
Gram teraz wysoki lay, jak kolega, który &quot;wyznaczył sobie cel i powoli do niego dąży&quot;.
Podobnie stawiam sobie cel, jakim jest w moim przypadku trafienie 30 zakładów. Myślę, że potroi to moją stawkę początkową.

#1.
Zenit - Sevilla
LAY 3:2 - Wynik 2:2, UFFFFFF, w pierwszym meczu już gorąco...
KURS: 36
Zobowiązanie: 2,1j
Wygrana: 0,06j ✅
✅0,06j

P 30

pietrek721

Użytkownik
#3.
Crystal Palace - Hull
LAY 0:2 - Wynik 0:2
KURS: 28
Zobowiązanie: 2,16j
Wygrana: 0,08j ⛔
Ja to mam szczęście... Gdyby grać przeciwko moim typom, byłaby niezła kasa. ????
⛔2,06j

Mimo wszystko nie poddaję się, biorę tym razem 3 funty i gram dalej. Nie wiem co zmienić, bo powiedziałbym, że będę grał rozważniej, ale przecież ten mecz Hull był wg mnie dobrym typem. No cóż, zobaczymy, co będzie teraz. Podobnie chcę trafić 30 typów z rzędu. Jeśli się nie uda - zawieszę temat.

L 123

lukaszbonq

Użytkownik
egzotyki bym omijał, ja wiem że to tylko parę groszy treningowo stawiasz, ale jak chcesz doświadczenia nabyć to graj tak jakbyś z tysiaka stawiał. Ja na początku szukałem meczy godzinowo, aby jeden się skończył a już można było drugi stawiać. A to jednak nie na ilość chodzi a o jakość. Czasem są dni że serio nie ma co zagrać choć kusi cholernie. Warto mądrze dobierać mecze i statystyki, formę, sklady brać pod uwagę. Nieraz lepiej zagrać jedno spotkanie dziennie niż pięć i szóste na siłę, które wyzeruje banroll. pozdrawiam

P 30

pietrek721

Użytkownik
Dzięki wielkie za podpowiedzi i przemyślenia. Wezmę pod uwagę, bo masz rację co do tych meczy. ZEA weszło ładnie, jednak z niemiecką 2. Bundesligą było już gorąco.
Pozdrawiam również.

P 30

pietrek721

Użytkownik
#8.
Hacken - Norrkoping
LAY 0:1 - Wynik 0:2
KURS: 21
Zobowiązanie: 3,80j
Wygrana: 0,18j ✅
✅1,15j (w poprzednim poście źle policzyłem ogólny bilans, teraz dodaję te 0,02j)

P 30

pietrek721

Użytkownik
Nie zauważyłem, a może zapomniałem, że zostawiłem temat z grą, gdzie był plus. Toż to tak nie można. Gram zatem dalej.

#10.
Bologna - Inter
LAY 2:2 - Wynik 0:1
KURS: 26
Zobowiązanie: 4,25j
Wygrana: 0,17j ✅
✅1,40j

Do góry Bottom