26 adrianodgie Użytkownik Luty 13, 2012 #15 Mam nadzieję, że w wyżej wymienionym przez Ciebie meczu nie będzie niespodzianki, bo kursy na Lopeza poszybowały do góry.
Mam nadzieję, że w wyżej wymienionym przez Ciebie meczu nie będzie niespodzianki, bo kursy na Lopeza poszybowały do góry.
P 2 pawxi Użytkownik Luty 13, 2012 #16 Mam nadzieję, że w wyżej wymienionym przez Ciebie meczu nie będzie niespodzianki, bo kursy na Lopeza poszybowały do góry. Kliknij aby rozwinąć... to ze kursy poszly w gory nie oznacza od razu ze przegra,to moze byc podpucha bukmachera,zreszta zobacz sobie ile takich kursow co sa spadki nie wchodza,mozna wymieniac takich przykladow mnostwo
Mam nadzieję, że w wyżej wymienionym przez Ciebie meczu nie będzie niespodzianki, bo kursy na Lopeza poszybowały do góry. Kliknij aby rozwinąć... to ze kursy poszly w gory nie oznacza od razu ze przegra,to moze byc podpucha bukmachera,zreszta zobacz sobie ile takich kursow co sa spadki nie wchodza,mozna wymieniac takich przykladow mnostwo