>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

nietypowy problem z bet at home

swoorek 85

swoorek

Użytkownik
wkleję list , który mam zamiar wysłać jutro do Live-supportu , ponieważ tam mnie skierowano . A więc :

Witam ,
piszę do Pana/Pani ponieważ skierował mnie tu polski support bet-at-home . Otóż Wasz system , a właściwie jego komunikaty doprowadziły do tego , że się pomyliłem i przegrałęm moje pieniądze . Opiszę mój problem na podstawie listów wysłanych na support - proszę na spokojnie to przeczytać i odpisać .
Pierwszy e-mail do supportu :
Witam ,
otóż obróciłem bonem EUR12 cztery razy jak w regulaminie i do
sprawdzania mojego stanu obrotu używałem wpłaty na ruletkę - za każdym
razem było napisane &quot; masz do obrotu jeszcze bonus 95 pln&quot; , więc
myślałem , że jeszcze muszę stawiać . Jednak dzisiaj spojrzałem na moje
zakłady , wszystkie dodałem i okazało się, że dawno obróciłem bonem ...
Przez wasze komunikaty zmyliłem się i przegrałem pieniądze - wypłaciłbym
przy saldzie 350 zł gdybym o tym wiedział . Teraz , gdy spróbowałem
wpłacić 40 zł na ruletke , które mi zostało dalej pojawia się informacja
o obrocie ... Co to ma oznaczać ? postawiłem ponad 1300 zł :/ proszę o
wytłumaczenie sytuacji .
pozdrawiam
Łukasz
w odpowiedzi do tego otrzymałem :
Witaj Łukaszu,
Dziękujemy za kontakt z bet-at-home.com.
Uprzejmie informujemy, że warunki akcji bonusowej zostały spełnione.
Wypłata środków z konta gracza jest w chwili obecnej możliwa.
W razie kolejnych pytań jesteśmy do dyspozycji.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com
[email protected]
http://www.bet-at-home.com
Ale temat tego ,że straciłem przez Was pieniądze nie został poruszony . A o to mi głównie chodziło - o stracone pieniądze ! Więc odpisałem :
Mogę wpłacać na ruletkę ,lecz czy nie należy mi się jakieś odszkodowanie ? Wasze komunikaty wprowadzały mnie w błąd. Nie jest moją winą , że dalej obstawiałem - byłem przekonany o bezbłędności waszego systemu . Chciałem wypłacić moje zainwestowane pieniądze : 200 zł i ewentualnie coś na + . I byłem rzeczywiście bardzo blisko , gdyby nie zmylenie przez wasz komunikat . Co mogę zrobić w takiej sytuacji ? Co na to Wasz regulamin ?
pozdrawiam
Łukasz
W odpowiedzi odesłano mnie do livesupportu :
Witaj Łukaszu,
Doskonale rozumiemy Pana niezadowolenie.
Jednak to Pan stawia zakłady, więc powinien Pan również wiedzieć, jaki obrót dokonał.
Oczywiście, gdy ma Pan jakieś wątpliwości zawsze złościć do naszego serwisu drogą e-mailową przez Livesupport.
Otrzyma Pan wtedy dokładne informację.
Informujemy, że w chwili obecnej nie możemy zaproponować Panu żadnego bonu.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com
[email protected]
http://www.bet-at-home.com
a więc napisałem tutaj ... CO MAM W TEJ SYTUACJI ZROBIĆ ? na pewno wina nie leży po mojej stronie , a po stronie Waszej - może informatyka - nie wiem . Ważne , że straciłem pieniądze przez wyświetlony komunikat . Proszę o jakąś rekompensate . Z pewnością wypłaciłbym moje pieniądze - około 350 zł znacznie wcześniej i nie przegrałbym ich . oczekuję odpowiedzi ...
czy mam jakieś szanse na rekompensatę ? Czy jest to moja wina ? byłem przekonany że system pokazuję mi prawdę i jak obrócę to po prostu wpłacę na ruletkę bez komunikatów ... wiedziałem że już kończy się obrót więc podliczyłem i już było postawione 1,3 k a saldo jedynie 80 zł . Przy obrocie jaki miałem wykonać czyli 1140 zł moje saldo wynosiło około 350 zł !!! to jest jakaś porażka .. tak samo na pokera nie mogłem wpłacać bonus blokował ... Po moim liście oczywiście komunikaty znikły ...
Jak bet at home ma tu konto proszę o wypowiedź .

czoker 216,9K

czoker

Użytkownik
Nie masz co się łudzić, pieniędzy ani żadnej rekompensaty na pewno nie dostaniesz. Tak jak Ci napisali - to Twoje pieniądze i powinieneś sam kontrolować ile obrotu już zrobiłeś i kiedy możesz wypłacić. Rozumiem Twoje rozgoryczenie

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie chcę być złym prorokiem, ale za pewne będą się trzymali linii obrony, że to Ty powinieneś wiedzieć jaki masz obrót, a pewnie gdzieś w regulaminie mają, że nie można sie sugerować tym co pisze na stronie...Obym się mylił. Ale jeśli już nie chcą tego cofnąć, to mogliby Ci chociaż sypnąć jakimś bonusem.

A 861

amigo007

Użytkownik
Dokładnie podpiszę się pod przedmówcami. Nie masz na co liczyć, jeśli już przegrałeś swoją kasę to na 100% nikt ci nic nie zwróci. Niestety taka prawda, możesz próbować z nimi walczyć ale nikt z supportu nic ci nie doda. Oni nawet nie mają takiej możliwości, support jest tylko i wyłącznie do informacji. A jeśli w systemie bah masz, że coś przegrałeś to niestety &quot;kaplica&quot; i koniec rozmowy. Tak jest u wszystkich bukmacherów. Pozdrawiam.

swoorek 85

swoorek

Użytkownik
Teraz będę starał się odkuć moje 200 zł i wychodzę ... na razie saldo: 0 zł i zakład na anglie w meczu z ukrainą na wygrana 70 .. jak wyjdę z 200 zł nei bedzie problemu a jak wtopie kasę to zlewam na nich i nie wpłacam więcej . Na pokera przy wpłacie to samo było napisane , nawet jakbym zlecił wypłatę sugerowaliby się tym co jest napisane , a sami by nie liczyli i by nie wypłacili ,bo system policzył że jeszcze trzeba obracać . żenujące ... może uda mi się jakiś bonus wyżurować ;)

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Niesmak na pewno pozostanie, ale nic w tej sytuacji nie zrobisz. Oni już mają tak sklejony regulamin, że nic od nich nie wyciągniesz.
Z tym, że samemu sobie liczysz obrót jest jak z tym jak się stawia na live i kieruje się wynikiem pokazanym na tablicy danego bukmachera. Wynik u bukmachera może być inny niż rzeczywisty, ale on tego nie policzy jako błąd własny, tylko Twój, bo to ma &quot;tylko charakter informacyjny&quot;. Chociaż wiemy gdzie można sobie takie info wsadzić. Trzeba liczyć na siebie i tego Ci życzę. Anglicy wygrają i wyjdziesz na swoje;)

Do góry Bottom