>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Nieszczęsna DATA URODZENIA...

M 0

macko92_1992

Użytkownik
Witam, sporo czasu już się głowię nad tym jak wypłacić niecały 1000 zł z konta na &#39;&#39;ulubionym&#39;&#39; przez wszystkich portalu Bwin ... Otóż sprawa wygląda następująco : jakoś niecałe 3 lata temu (kwiecień 2010r.) zacząłem sobie, jako niespełna 18-letni wówczas chłopak grać na Bwin&#39;ie. Przy rejestracji zamiast czerwca wpisałem marzec 1992. Dzień i rok się zgadza, tylko ten nieszczęsny miesiąc..
I teraz moje pytanie: czy jest jakakolwiek szansa, że pisząc prośbę o zmianę daty urodzenia do ich support&#39;u, podsyłając w załączniku skan dowodu osobistego, zmienią mi tę datę w moim koncie?

Myślałem też o próbie jakoś przegrania tych pieniędzy w pokerze np. podczas gry z 2-3 znajomymi, wiadomo jest to trochę ryzykowny sposób i wątpię, żebym był pierwszym, który takiej rzeczy chciałby dokonać.

Dlatego ludzie, którzy mieliście już z taką sytuacją do czynienia, macie większe doświadczenie, piszcie!! Bardzo proszę i pozdrawiam!

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Nie mam żadnego doświadczenia w kwestii &quot;złego miesiąca&quot; ale wątpie żeby to przeszło. Klienci którzy nie kombinowali jak ty bywało że mieli niezłe problemy żeby wypłacić.Ty ich jawnie oszukałeś bo nie była to pomyłka typu że źle wybrałeś z listy. Sam bwin może sobie policzyć czy to była pomyłka czy specjalnie zły wybór miesiąca.Jak już wyślesz im skany to bedzie po zawodach i bardzo możliwe ze blok konta , trzeba było poczekać te 3 miesiące i nie mieć problemów.Taka przestroga dla innych.

cz-devel 0

cz-devel

Użytkownik
Ja kieeeeedyś miałem podobnie, jaki 16 letni dzieciak założyliśmy z kolegą konto jeszcze na betandwin i śmialismy się, że ustawliśmy datę urodzenia, która mówiła że posiadacz konta ma ponad 18 lat. Jak przyszło do wypłaty to oczywiście zdziwienie, wysłanie maile o zmianę danych i blokada konta. Dodam, że blokada trwała ponad 3 lata dopiero potem support po prośbie założył konto na moje prawdziwe dane na nowo. O pieniądzach można było oczywisccie zapomnieć.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Witam, sporo czasu już się głowię nad tym jak wypłacić niecały 1000 zł z konta na &#39;&#39;ulubionym&#39;&#39; przez wszystkich portalu Bwin ... Otóż sprawa wygląda następująco : jakoś niecałe 3 lata temu (kwiecień 2010r.) zacząłem sobie, jako niespełna 18-letni wówczas chłopak grać na Bwin&#39;ie. Przy rejestracji zamiast czerwca wpisałem marzec 1992. Dzień i rok się zgadza, tylko ten nieszczęsny miesiąc..
I teraz moje pytanie: czy jest jakakolwiek szansa, że pisząc prośbę o zmianę daty urodzenia do ich support&#39;u, podsyłając w załączniku skan dowodu osobistego, zmienią mi tę datę w moim koncie?

Myślałem też o próbie jakoś przegrania tych pieniędzy w pokerze np. podczas gry z 2-3 znajomymi, wiadomo jest to trochę ryzykowny sposób i wątpię, żebym był pierwszym, który takiej rzeczy chciałby dokonać.

Dlatego ludzie, którzy mieliście już z taką sytuacją do czynienia, macie większe doświadczenie, piszcie!! Bardzo proszę i pozdrawiam!
Obawiam się że przechulałeś. Jeszcze w BWIN na których wiele osób narzeka... Podpisałeś regulamin że jesteś pełnoletni i podałeś zły miesiąc, oni do tego dojdą i zapewne skończy się banem i nieodzyskaniem kasy, ale to nie ich wina, to Ty złamałeś najważniejszy punkt w regulaminie &quot; Bukmacherka jest od 18 roku życia. Jak Ci mogę coś polecić to co najwyżej założyć konto u innego buka i przegranie na kontry tego co masz w BWIN. Pozdrówka!

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Dlaczego ma zachować dla siebie skoro to jedyne sensowne i nie łamiącego żadnego regulaminu rozwiązanie.

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Dlaczego ma zachować dla siebie skoro to jedyne sensowne i nie łamiącego żadnego regulaminu rozwiązanie.
Jak sensowne? Przecież z BWIN-u nie może wypłacać, a jak mu &quot;kontra&quot; akurat wejdzie na BWIN to problem będzie jeszcze większy...

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Czyli ma zostawić tego tysiaka od tak?
Przecież nie każę mu próbować tego przerzucić za jednym kuponem, ale po 100 zł może próbować, grać jakieś dobrze przemyślane zakłady. Trochę straci, ale część wyciągnie.
Rozumiem, że ty byś zostawił te pieniądze i odpuścił?

o_losie 30

o_losie

Użytkownik

Przecież nie każę mu próbować tego przerzucić za jednym kuponem, ale po 100 zł może próbować, grać jakieś dobrze przemyślane zakłady. Trochę straci, ale część wyciągnie.

ponad 1k postów, a takie glupoty piszesz ze... Nie odblokują mu konta, to będzie miał zamrożony hajs.

G 46

ghs

Użytkownik
Dla osób, które mają takie genialne pomysły mam takie ćwiczenie umysłowe.
Wyobraź sobie, że masz w b w in 10 tys. zł. To nic, że tak naprawdę nie masz. Udawaj, że masz — napisz sobie na kartce te 10 000 zł. I następnie próbuj po twojemu &quot;przegrać na kontry&quot; te 10 tys. zł, tylko, że u drugiego buka graj już na prawdziwą kasę. Prowadź cały czas na kartce bilans tych wirtualnych pieniędzy w b w in i przegrywaj na drugie prawdziwe konto. Jak już skończysz — gratuluję — zamieniłeś wirtualne 10 000 zł w bwin na prawdziwe u drugiego buka. Operację powatarzać aż do osiągnięcia bogactwa.
Zagadka umysłowa nr 2:
Słuchaj — mam w b w in 10 000 zł. Pomóż mi je przegrać na Twoje konto u Twojego buka. Mów mi, co mam obstawiać u mnie, a Ty kontruj u siebie. Jak już skończymy, to odpalasz mi połowę. A na końcu, jak się uda, to ja Ci powiem, że wcale nie miałem tych 10 000 zł w bwin — mimo to obaj mamy po piątce. Genialne!

Otrzymane punkty reputacji: +1
adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik

Nie wchodzą w grę żadne kontry/kontra bo ma zablokowaną możliwość wypłaty środków z BWIN - czyli tak jakby ich nie miał. Równie dobrze może tymi &quot;przemyślanymi typami&quot; po 100zł grać bez kontry w BWIN-inie - bo po co, skoro stamtąd nie może wypłacać.

Rozumiem, że ty byś zostawił te pieniądze i odpuścił?[/quote]
Tego nie napisałem.

Otrzymane punkty reputacji: +7
rpg 1K

rpg

Użytkownik
adam_adam, ale on nie pisał, że już ma zablokowane konto tylko prosił o rady jak mógł to wyjąć. Więc jedynym sposobem byłoby próbowanie tego przegrać grają zakłady przeciwne w innym buku.
O Losie, oto chodzi, że nie ma jeszcze konta zamrożonego, więc ty piszesz głupoty.
ghs, z Tobą to nie ma co dyskutować widzę, bo zaraz wyjeżdżasz z jakimiś ułomnymi założeniami. Gość się pyta czy są jakieś sposoby a ty wchodzisz i jak jakiś noob jedziesz po kimś za głupie rady - głupie dla ciebie, nie miałeś nic do zaoferowania to po co pisałeś post-spam

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
a jak nazwiesz niezweryfikowane konto, które mu zbanują po przeslaniu dowodu ?

jedyna opcja to w photoshopie dokumenty przerabiać i od razu wypłacać, a nie sie bawic w fikcyjne zaklady.

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 46

ghs

Użytkownik
@rpg - odpowiedz mi na jedno pytanie — po co ma grać kontry w bwin? Przecież i tak stamtąd nie wypłaci. Czy w tej sytuacji zgodnie z Twoją radą nie wystarczy grać wyłącznie w innym buku tych kontr?

H 902

hank

Użytkownik
rpg, ja rownież nie rozumiem celu grania tych kontr, przecież nawet jeśli trafi to i tak nie wypłaci, ten pomysł z przegraniem tego na pokerze wydaje się zdecydowanie rozsadniejszy, ale nie wiem czy to sie powiedzie, ponieważ nie słyszałem o takim przypadku, a gdyby to było takie proste masa graczy wyludzala by bonusy na pokerromach

rpg 1K

rpg

Użytkownik
OK, mój błąd, przyznaję się.
O Losie, napisałeś, ze nie odblokują mu konta, które jeszcze nie jest zablokowane. Tak to jeszcze ma możliwość pchnąć te kasę na pokera i podziałać z jakimś kolegą.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
OK, mój błąd, przyznaję się.
O Losie, napisałeś, ze nie odblokują mu konta, które jeszcze nie jest zablokowane. Tak to jeszcze ma możliwość pchnąć te kasę na pokera i podziałać z jakimś kolegą.
Tego bym odradzał. Mają bardzo dobre zabezpieczenia przeciwko chip dumpingowi,jeżeli go wykryją to możesz się na zawsze pożegnać się z grą w pokera w całej sieci pokerowej nie tylko na Bwin a wszystkie twoje środki zostaną zarekwirowane bez możliwości zwrotu
rpg, ja rownież nie rozumiem celu grania tych kontr, przecież nawet jeśli trafi to i tak nie wypłaci, ten pomysł z przegraniem tego na pokerze wydaje się zdecydowanie rozsadniejszy, ale nie wiem czy to sie powiedzie, ponieważ nie słyszałem o takim przypadku, a gdyby to było takie proste masa graczy wyludzala by bonusy na pokerromach
Raczej mało prawdopodobne żeby się powiodło.

Do góry Bottom