>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niespodzianka na 1.30

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Mam do Was takie pytanie.Szukam dyscypliny w której są często niespodzianki gdy kurs wynosi odpowiednio ok 1.30-3.00.Gdzie waszym zdaniem najczęściej &quot;pada&quot; kurs 1,30-1,40 a wchodzi ten ok 3.00.Z moich obserwacji wynika......no właśnie nic nie wynika :-| jest to mi obojętne czy to ilość goli w meczu czy tenis a może coś innego.chodzi mi gdzie najłatwiej złapać kurs ok 3.00.
z góry dzięki za pomoc !

voriax 12

voriax

Użytkownik
A to nie lepiej poszukać zamiast niespodzianek ,normalnych meczy dając je handicapem azjatyckim i tak samo kurs będzie koło 3 dając (-1) przy średnim kursie na ekipe &quot;lepszą&quot; 1,8 a jak wygraja tylko 1 bramką (o ile wygrają) masz zawsze zwrot.

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Tak szukam tego typu spotkań,widzę też że kursy bardzo sie zmieniają od :&quot;wystawienia&quot; po sam początek spotkania.tan na faworyta spada a na jego rywala rośnie.Takie coś tez mi pasuje.

Dzięki

L 0

luqasson

Użytkownik
jak już pisali poprzednicy, oczywiście tenis, ale trzeba mieć do tego &#39;to coś&#39;, że po prostu wyczujesz kiedy może dojść do niespodzianki, poza tym baaardzo polecam MLB ^^ najlepszy przykład, ostatnio zrobiłem kupon z 6 meczów z kursami co prawda nie 3, ale 2.20-2.70, pomijając to postawiłem dyszkę i weszło 5/6 ???? zaznaczam, że obstawiałem po prostu po wyższych kursach, nie zaglądając w statystyki ani formę drużyn, więc polecam Baseball ;)

Do góry Bottom