>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niesłuszne ostrzeżenie

P 2,4K

promark

Użytkownik
Witam. Dzisiaj dostałem ostrzeżenie w dziale Tenisa za komentarz (w 100% prawdziwy) do wypowiedzi jednego z użytkowników. Według moderatora była tam zawarta obraza, tylko niestety ja się jej nie doszukałem a powyższy moderator miał problem z dokładnym wyjaśnieniem co i za co (PW). Uważam, że kartka powinna być anulowana, a przy okazji może ktoś się weźmie za dział Tenisa, bo panuje tam burdel i nieład i nie ma komu za bardzo pociągnąć tego w dobrą stronę...
Proszę o rozpatrzenie problemu kartki jak i całego działu tenisa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dostales kartke od innego moda ale moze zacytujemy Twoja inteligenta wypowiedz skoro czujesz sie taki pokrzywdzony.
Hahahaha do Łapu-capu Twój tekst będzie TOP OF MONTH. Błędy ortograficzne, w każdym zdaniu głupota i kłamstwo. Nole wcale meczy nie kontrolował, kim Ty niby jesteś, że wiesz o tym że Djoko chce mieć te przestoje ? Jak to taki oczywisty fakt, że Nole wygra to stawiaj od razu dom i samochód (rodziców oczywiście) na Djokovic DW 2-0 i zostań miliarderem !
Klasyczny spam w dziale w dziale z analizami, odemnie dostalbys czerwona wiec sie ciesz, ze na wpis trafil kolega Maders. Dzial tenisowy jest prowadzony przez 3 osoby a i tak nie nadazamy za kasowaniem waszego spamu wiec pretensje prosze miec do userow a nie moderatorow i administracji. Czym wiecej robicie syfu tym gorzej dział wyglada, staramy sie nad tym panowac na ile to mozliwe, nikt nie bedzie siedziec 24 na dobe na forum zeby kasowac wpisy idiotow.
Takie prowokowanie i wysmiewanie zawsze konczy sie tym, ze pojawiaja sie nastepne takie wpisy i robi sie burdel. Prosze przeczytac regulamin dzialu i sie do niego stosowac proste.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Ale forum też jest po to żeby debatować ...
Jeszcze ktoś by wziął te jego wypowiedź na poważnie... (wypowiedź na poziomie 13 latka) Dla mnie coś takiego powinno być kasowane od razu wraz z typem. Stek głupot i tyle do tego bez poprawnej polszczyzny ...
Nie ukrywajmy, że w dziale tenisa był i na razie jest burdel, kasowane są posty, które zawierają jakiekolwiek poprawne informacje (ostatni przykład bodajże Dawczana) a zostają analizy i typy takie jak tą, którą skomentowałem (i musiałem to zrobić bo to było dno i wodorosty).

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Staramy sie robic wszystko aby dzial byl dobrze prowadzony. Kazdy mod ma inne podejscie, ja sie zgadzam, ze niektore wpisy powinny nie byc kasowane ale to juz jest decyzja tego moderatora ktory akurat jest i podejmuje takie a nie inne dzialania. Jesli ktos zwraca sie do mnie na PW ze cos zostalo usuniete bez wyraznego powodu ZAWSZE na cos takiego odpowiadam, sprawdzam wpis i czesto przywracam jesli uznam, ze user ma racje.

Twoj wpis byl prowokacyjny i wysmiewajacy innego usera wiec wyladowal w koszu i jest to poprawna decyzja moda. Regulamin dzialu stanowi, ze dodajemy tam wpisy z analizami lub uwagi merytoryczne. To takie nie bylo.

P 2,4K

promark

Użytkownik
To, że trafił do kosza, ok. Mogę się z tym zgodzić bo był to wpis bardziej prowokacyjny jednak zawierał też przesłanie, że to co pisze wyżej to głupota i stek bzdur. Zastanawiam się tylko dlaczego analiza i typ tego usera zostały ? Bo dla mnie to powinno być usunięte jak najszybciej: głupoty, kłamstwa, brak poprawnej polszczyzny. Dla mnie na kartkę to nie zasługiwało niestety. Na tym możemy skończyć rozmowę, ale mam nadzieję, że w dziale Tenis coś się zmieni bo zostają głupoty a kasowane są informacja rzetelne (bez spiny bo nie wiem akurat kto tam tak źle włada funkcją moderatora).

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tak się wtrącę...Do dzis nie potrafie zrozumieć dlaczego został usuniety moj wpis odnosnie tego, że Delbonis to nie jest gracz na nawierzchnie twardą. Nie pamiętam juz jaki to był mecz i z kim chyba z Fallą. Kursy były po równo po 1,83 bodaj i ktos napisał, ze to jest value na Delbonisa. Ja tam wielkim znawca tenisa nie jestem, ale ktokolwiek choc troszke sie interesuje tenisem wie, ze Delbonis bardzo fajnie gra na ziemii ale nijak na nawierzchni twardej w porownaniu do Falli, który tam sobie radzi. Mniej więcej taki dałem wpis i został post usuniety. Wynik oczywiście 2-0 dla Falli. Usunięty przez Madersa, który uznał, że to nic nie wnosi do tematu, bo w analizie nie była poruszana kwestia na czym się gra...Tak mi odpowiedział w HP Maders...Jeśli tego typu posty beda usuwane no to przepraszam, ale...:| Jeśli ja bym napisał jakąś analize w której znalazłby się babol i błąd to nie miałbym za złe jesli ktoś w kulturalny sposób by mnie poprawił, a nawet uważam, że jest to wskazane.

Do góry Bottom