>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nieprawidłowo (?) rozliczony zakład

R 23

rutra

Użytkownik
Dziś postawiłem na brak 5. gola do 70. minuty meczu Shanghai Shenxin vs Shanghai East Asia. Zakład został rozliczony jako wygrany, natomiast za jakąś godzinę mi cofnęli i rozliczyli jako przegrany. Sprawdzałem na livesports.pl i na soccerstand.com ich zdaniem bramka padła w 71. minucie. Napisałem więc e-maila, przeanalizowali i niby wyszło, że gol padł w 69:58. Czy ma ktoś może informacje czy na pewno w 70. minucie padła bramka? A może to co trudne do zweryfikowania (ciężko znaleźć transmisję takiego meczu) jest łatwe do manipulowania wynikami.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
heh ciężka sprawa. tylko czy bramkę liczy się jako moment przekroczenia piłki przez linię bramkową, czy moment wskazania sędziego na środek boiska? TU masz link do relacji i widać, że piłka przekracza linię bramkową w 69:59.

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Ciekawa sytuacja, bo przy rzutach rożnych czas w którym był rzut rożny to nie moment w którym piłka przekracza linie końcową a chwila gdy zawodnik zagra ją z rogu.Przynajmniej tak kiedys zostało mi to wytłumaczone na liveczacie. W takich zakładach zawsze jest problem gdy cos się wydarzy wlasnie +/- w wyznaczonym czasie w tym wypadku 70 min.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety w tym wypadku bukmachera ma ogromne pole manewru bo może się powołać na swój Live ze stadionu w lidze Chińskiej, Japońskiej itd. powtórzę to niestety bukmacher może sobie wybrac i przeanalizować co im się bardziej opłaci, Proponuje napisać do nich że rozważasz zmianę bukmachera itd. być może uda się coś wskurać jednak nigdzie indziej nie masz co tego zgłaszać ponieważ w tym wypadku bukmachera jest po stronie wygranej...

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Niejlepiej czegos takiego nie obstawiac i po klopocie. Jest wiele inych innych rodzajow typow gdzie niema tyle kontrowersji.

R 23

rutra

Użytkownik
Ryzyko jest wkalkulowane. Padły 3 bramki do 60. minuty więc ta czwarta mogła paść np. zarówno w 61., 64., jak i 70. minucie. Nie podoba mi się jednak to, że wówczas zagrałem za pewną stawkę (nazwijmy to x). Później rozliczyli mi zakład jako wygrany i nawet na wspomnianych wcześniej stronach livesports, soccerstand była 71. minuta. Dalej grałem tak jakbym wygrał x*zwycięski kurs i generalnie nieco na minus wyszedłem (względem stawki początkowej) natomiast kiedy mi jeszcze ten x*zwycięski kurs odebrali to nawet przez chwilę miałem konto na minusie, dopiero jak mi inny kupon wszedł to był plus.
Ostatnio mi coś nie idzie więc sobie przerwę planuje zrobić, ale spróbuje jeszcze raz do nich napisać.

R 23

rutra

Użytkownik
Wysłałem jeszcze jednego e-maila, wyjaśniłem sprawę i powiedziałem, że jak tak oszukują swoich klientów to przestanę u nich grać i zrobię &quot;reklame&quot; na forach bukmacherskich.
W odpowiedzi dostałem, że bramka padła w 69:59. Cóż, walka z wiatrakami.

L 147

luminat

Użytkownik
rutra na flashscore jest że bramka padła 70&#39;, a to oznacza że gol był w 69:xx, bo tak się podaje strzelone bramki w piłce nożnej i innych rozgrywkach (np. w hokeju),
jak gol padł w 20&#39; w tercji to faktycznie był strzelony w 19:xx, przecież w hokeju nie ma doliczonego czasu gry ????
Po co mieliby cie oszukiwać? Nie wszyskie livescory dobrze podają wyniki meczów, chińska liga jest bardzo egzotyczna i nie spodziewałbym się dokładnego rozstrzygnięcia, a bukmacher ma dostęp do bardziej dokładnych informacji
Jeszcze dodam, że twój livescore, na którym opierasz wynik zakładu, mógł zaliczyć, że bramka padła w 70:01 i dlatego na tablicy wyników podali 71&#39;, miałeś po prostu zwyczajnie pecha, że gol rozstał strzelony przed upływem 70-tej minuty meczu (do 70:00)

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
rutra na flashscore jest że bramka padła 70&#39;, a to oznacza że gol był w 69:xx, bo tak się podaje strzelone bramki w piłce nożnej i innych rozgrywkach (np. w hokeju),
jak gol padł w 20&#39; w tercji to faktycznie był strzelony w 19:xx, przecież w hokeju nie ma doliczonego czasu gry ????
Podaje się, że padł w 20&#39; bo padł... w 20&#39;. 19: xx to jest 20 minuta, tak samo jak 1&#39;minuta trwa od 0:01 do 1:00, a po tym czasie zaczyna się druga minuta (od 1:01 do 2:00).
Co do tematu, to skoro
TU masz link do relacji i widać, że piłka przekracza linię bramkową w 69:59.
to nie masz się o co kłócić, bo zabrakło ci 2 sekund do wygranej :/

L 147

luminat

Użytkownik
Czy coś innego wynikało z mojego postu? Może nie napisałem że 1&#39; to 00:01 do 1:00, ale oto mi chodziło, a naznaczona wypowiedź była wyrwana z kontekstu i nie była zaprzeczeniem tego co napisałem wcześniej i potem.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Czy coś innego wynikało z mojego postu? Może nie napisałem że 1&#39; to 00:01 do 1:00, ale oto mi chodziło, a naznaczona wypowiedź była wyrwana z kontekstu i nie była zaprzeczeniem tego co napisałem wcześniej i potem.
Z tego co napisałeśwynikało, że 19: xx nie jest 20&#39;, ale po prostu tak sie podaje minuty (świadczy o tym ten fragment &quot;jak gol padł w 20&#39; w tercji to faktycznie był strzelony w 19x, przecież w hokeju nie ma doliczonego czasu gry&quot;). Ale nie ważne, nie to jest istotą tematu.

E. Ok, źle to zrozumiałem. Ty mu po prostu tłumaczyłeś o co chodzi ;)

R 23

rutra

Użytkownik
Dobra nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Chodziło mi o to, że bukmacher robi co chce. Jak ktoś tu wyżej napisał, że piłka wyszła na rzut rożny w XX:5X to nie uznali zakładu, bo liczy się od chwili gdy rzut rożny zostanie wykonany, a jak ja postawiłem brak przed 70:00 to piłka przekroczyła linie bramki w 69:59, gdybym postawił w drugą stronę to pewnie by się liczyło to kiedy sędzia wskaże na środek boiska czyli 70:0X.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Stawiajcie dalej zakłady z cyklu kto pierwszy wyrzuci piłkę z autu od wysokości pola karnego do połowy boiska przed 59:59 minutą w 3 lidze irańskiej kobiet,a później płaczcie,że bukmacher was robi w uja,bo kobieta stała jedną nogą na drugiej połowie.

Aaaale nie przepraszam,przecież takie zakłady i drużyny są wielokrotnie przez was analizowane i tylko dzięki pojawieniu się ogromnego value stawiacie takie popularne zdarzenia.Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom