>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nieprawidłowe dane w bet-at-home

M 0

mistrzu12

Użytkownik
Witam,
Już na początku poproszę o brak krytyki moich czynów, ponieważ wiem że źle postąpiłem. Proszę tylko w razie możliwości o pomoc ????

Sprawa wygląda tak:
Założyłem konto na bet-at-home - tyle że nie użyłem poprawnych danych. Wpłaciłem 700 zł i dostałem bonus &quot;FIRST&quot; w wysokości 350 zł. Z 1050 zł zrobiłem w 2 dni 7000 zł! W momencie wypłaty poproszono mnie o potwierdzenie tożsamości zdjęciem lub skanem dowodu osobistego. Zdziwiło mnie to, ponieważ już wcześniej się udawało - tyle że sprawa nie była aż takiego kalibru.
I teraz pytanie, czy mogę coś z tym zrobić? Mam prawo chociaż do swojego wkładu w wysokości 700 zł?

M 0

mistrzu12

Użytkownik
Tak jest, do 18 brakuje mi jeszcze 5 miesięcy.
Więc co muszę zrobić żeby zwrócili mi chociaż te 700 zł ???? ?
Boje się do nich napisać prosto z mostu, ponieważ jakby na to nie patrzeć to złamałem prawo.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Tak jest, do 18 brakuje mi jeszcze 5 miesięcy.
Więc co muszę zrobić żeby zwrócili mi chociaż te 700 zł ???? ?
Boje się do nich napisać prosto z mostu, ponieważ jakby na to nie patrzeć to złamałem prawo.
Jeżeli opanowałeś do perfekcji władanie fotoszopem to śmiało wyczaruj im dowód i wyślij.A jeśli jednak nie posiadasz takiej umiejętności to nie masz innego wyjścia jak napisanie prawdy.Ale od razu nie pisz tylko o zwrócenie depozytu,bo może uda Ci się coś z nimi ugrać.

M 0

mistrzu12

Użytkownik
A oni tego nigdzie nie sprawdzają? To już jest jednak grubsze przestępstwo...
Mam się przyznać że jestem nieletni, czy lepiej podać się za inną osobę która jest pełnoletnia? Oczywiście za zgodą tej osoby. I ostatnie pytanie brzmi: Czy jesteś w 100% pewien że żadnej odpowiedzialności karnej nie będzie?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
  1. &quot; W przypadku identyfikacji niepełnoletniego gracza, konto zostanie zamknięte w trybie natychmiastowym. W przypadku, gdy nieletni gracz dokona wpłaty na konto, wpłata jak i wszelkie wygrane przepadają na rzecz Lotteries &amp; Gaming Authority (LGA). Każda osoba uznana za nieletnią zostanie przejęta przez Lotteries &amp; Gaming Authority (LGA)&quot; -------------- To jest wycinek z regulaminu BAH-a.Wynika z niego że wcale nie muszą oddać Ci wpłaty.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
A oni tego nigdzie nie sprawdzają? To już jest jednak grubsze przestępstwo...
Mam się przyznać że jestem nieletni, czy lepiej podać się za inną osobę która jest pełnoletnia? Oczywiście za zgodą tej osoby. I ostatnie pytanie brzmi: Czy jesteś w 100% pewien że żadnej odpowiedzialności karnej nie będzie?
Wg prawa to w ogóle nie powinieneś grać,więc trochę za późno na martwienie się odp.karną. Jak chcesz się podać za inną osobę skoro zarejestrowałeś się na swoje dane?

J 5

jastov

Użytkownik
To anuluj swoją wypłatę i poczekaj jeszcze te 5 miesięcy i niedość ,że odzyskasz swój wkład, dostaniesz cała wygraną....

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
To anuluj swoją wypłatę i poczekaj jeszcze te 5 miesięcy i niedość ,że odzyskasz swój wkład, dostaniesz cała wygraną....
Dawno większej bzdury nie słyszałem.Sprawdzą kiedy grał i wyjdzie w 5 sekund,że był wtedy niepełnoletni.

J 5

jastov

Użytkownik
Aha czyli w czasie rejestracji był nieletni i podał prawidłowe dane. Na moje oko nie ma żadnych szans na odzyskanie kasy

Do góry Bottom