>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Nieporozumienie z betssonem- regulamin promocji

Status
Zamknięty.
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Pewnie i wy dostaliscie taki e-mail zobaczcie jak mnie betsson oszukal:
napisali 2 tyg temu taki e-mail:
SPECJALNA OFERTA NA NIEDZIELNE DERBY
Wytypuj wygraną drużynę w co najmniej 2 z 4 derby, a jeśli przegrasz swój zakład kombinacyjny, jeden z derbowych meczy zakończy się bezbramkowym remisem to dostaniesz pełny zwrot pieniędzy aż do 40 złotych.

Bet Now!

Zasady i warunki:

1. Tylko twój pierwszy zakład kombinacyjny, który zawiera 2 mecze derbowe podlega powyższej, specjalnej ofercie.
2. Zwrócone środki muszą zostać postawione przynajmniej raz w naszych Zakładach.
3. Aby otrzymać zwrot pieniędzy wyślij maila do [email protected] , tytuł: Derby- refund, mail powinien zawierać twój login oraz numer (identyfikacyjny) kuponu.
No i oczywiscie przegralem domagalem sie zwrotu
a odp z serwisu byla nastepujaca:
Witam Panie Lukaszu,

Dziękujemy za wybranie Betsson.

Uprzejmie informuję że mecze za zakłady derbowe nie były refundowane, gdyż nie zostały spełnione warunki refundacji kuponów, które mówiły o jednym meczu zakonczonym remisem.

Dziekuję za zrozumienie, życzę miłego wieczoru.

Serdecznie pozdrawiam

Agata
Betsson Support
Krotko mowiac czyste oszustwo!!!!!!!!!!!!!!!
Was tez oszukali

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
juz wam pokazuje:
Wydarzenie
Kurs
Data
1. Arsenal - Chelsea
3.20
Przegrane
Piłka Nożna - FA Premiership
Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:X
Wynik: (0-3)
2. Olympiakos - Panathinaikos
3.30
Przegrane
Piłka Nożna - Liga grecka
Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:2
Wynik: (2-0)

S 42

szuwi1

Użytkownik
Czy ktorykolwiek z tych meczy skonczyl sie 0:0? I nie wiem jak to jest ale chyba trzeba bylo postawic 4 mecze choc nie jestem pewny, roznie mozna ten regulamin interpretowac.

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
nalezy mi sie zwrot wyraznie pisze ze jak przegram lub jak mecz zakonczy sie remisem 0:0 powinien byc zwrot!!!!!!!!!!!
Nie należy Ci się zwrot, bo tam jest napisane, że musisz przegrac i a nie lub musi paśc przynajmniej jeden remis bezbramkowy, żebys dostał zwrot.

artur202 4

artur202

Użytkownik
nalezy mi sie zwrot wyraznie pisze ze jak przegram lub jak mecz zakonczy sie remisem 0:0 powinien byc zwrot!!!!!!!!!!!
nie ma sformułowania &quot;lub&quot; pierwsza część zdania powiązana jest z drugą. Co więcej jest to bardzo sprytnie skonstruowany regulamin promocji.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Trochę powagi panowie...

Wytypuj wygraną drużynę w co najmniej 2 z 4 derby, a jeśli przegrasz swój zakład kombinacyjny, jeden z derbowych meczy zakończy się bezbramkowym remisem to dostaniesz pełny zwrot pieniędzy aż do 40 złotych.

Przecież filozofii tutaj nie ma.
Przegrany kupon kombinacyjny będzie zwrot stawki do 40 złotych jedynie w wypadu gdy padnie gdzieś wynik 0-0 :!:
Sprawa jest jasna...
Przenoszę temat do odpowiedniego działu,
Zmieniam nazwę tematu,
I zamykam temat...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom