>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Niepełnoletni w internetowym buku.

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
W jakims dziale mogę zadać pytanie: kto z was jest niepełnoletni i gra u internetowego buka?

A może tutaj ktoś odpowie ????

yakashi 0

yakashi

Użytkownik
Kurde no bo chciałbym wpłacić trochę kasy do Bwin ale boję się, że mnie w hu*a zrobią i kasę stracę. Tak chciałem się poradzić innych no ale jak nikogo nie ma to trudno :/

cerber 2

cerber

Użytkownik
Kurde no bo chciałbym wpłacić trochę kasy do Bwin ale boję się, że mnie w hu*a zrobią i kasę stracę. Tak chciałem się poradzić innych no ale jak nikogo nie ma to trudno :/
Bwin przy wypłacie prosi o skan dowodu i nierozumie jak Cie mogą w ch. zrobic .

cerber 2

cerber

Użytkownik
To wtedy sam siebie w konia zrobi.Są jeszcze takie buki gdzie nie trzeba przesylac skanu np BAH.Nie wiem jak teraz jest z Expektem,ale dawniej też nie prosili.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Ja jak zaczynałem, a zaczynałem od razu od internetowych buków, to zakładałem konto u buka (BAH), który nie wymagał skanu dowodu, podawałem fałszywą datę urodzenia i nie było problemu z wypłatą kasy na konto młodzieżowe (under 18). Teraz już na szczęście nie mam tego problemu.

U 0

urlich

Użytkownik
Jest jakis serwis internetowy umozliwiajacy wplaty/wyplaty z bukow (np betfair - w sumie glownie o niego mi chodzi ???? ) dla osob niepelnoletnich (nieoficjalnie oczywiscie, np nie sprawdzajac dowodow itp)? Jak wiadomo w betfair mozna wplacac przez bank polski, ale co pozniej z wyplata ???? ?

U 0

urlich

Użytkownik
wiem, sam tez tam gram, jednak chodzi mi o gre w betfair (duzo wyzsze kursy i wogole fajnien ???? ). Mozna tam wplacic kase z konta bankowego, wiec to nie stanowi problemu. Jednak nie ma takiej opcji wyplaty, stad pytam czy nie ma jakiegos &quot;portwela internetowego&quot; gdzie nie kontroluja tozsamosci. Jak sie to ma do netellera i MB?

U 0

urlich

Użytkownik
Przy okazji, czy w netellerze jest mozliwosc wyplaty na konto bankowe bez koniecznosci weryfikowania danych? Czy aby podjac z niego srodki niestety trzeba zweryfikowac konto?

Do góry Bottom