>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niepełnoletni na internecie

jabol 0

jabol

Użytkownik
Witam.
Zapewne było już to pytanie wiele razy, ale czasy się zmieniają, więc jest dobry moment żeby je odświeżyć.
Który bukmacher internetowy nie wymaga skanu dowodu osobistego przy wypłacie? Słyszałem że BAH, ale to nie musi być prawdą. Ponadto jeśli złapią kogoś na sfałszowanej dacie urodzenia wyciągają z tego konsekwencje prawne, czy po prostu konfiskują wygrane pieniądze?
Pytam bo nie chcę rejestrować konta na nikogo z rodziny/osób trzecich (zresztą nikt nie ma pojęcia o moim graniu ???? ), a do 18 lat jeszcze kawałeczek.
Pozdrawiam

buukie 0

buukie

Użytkownik
To, że od kogoś nie zażądali dowodu nie znaczy że nie będą chcieli od ciebie - zadaj sobie trochę trudu i przeczytaj regulaminy tych buków, których masz na oku, i nie zdawaj się na (błędne czasem) podpowiedzi innych.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Nieletni nie powinni zajmować się hazardem i taka jest całkowita prawda.
popieram ;)
ten temat na forum był już poruszany wielokrotnie...
nie można jednoznacznie określić w którym buku wymagają dokumentu tożsamościowego , a w którym nie. U jednych chcą a u innych nie. Najlepiej ( i powinno się mieć 18-ście) lat skończonych i grać bez żadnego ryzyka.
Ode mnie nie chciano żadnych dokumentów z Betguna.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
... i to jest święta prawda stop nieletnim do hazardu, poczekajcie kilka lat do 18 i potem grajcie ;) Teraz możecie odkładać pieniądze na wpłaty ????

Do góry Bottom