>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nieobrócenie bonusem w czasie, utrata bonusu,a wypłata depozytu

M 0

marta13322

Użytkownik
Witam wszystkich,

Na Mś wzięłam bonus w bet-at-home w wysokości 600zl (depozyt 1200) ,ale nie tak na prawde po wzięciu bonusu nie miałam czasu się ,,bawić,, w obrót, po 3 miesiącach przedłużyli mi czas obrotu o kolejne 3 miesiące, niestety również nie miałąm czasu na obstawianie, za chwile mija termin czasu na obrót, w związku z tym moje pytanie, rozumiem ,że strace bonus, odpiszą od mojego konta (600zl) i zostanie 1200zl mojego wkładu , depozytu, czy będe mogla jest bez problemu wypłacić , czy spoktał się ktoś z kłopotami czy pobraniem opłaty administracyjnej za nie obrócenie bonusu w czasie ?

bede bardzo wdzięczna za odpowiedzi

pozdrawiam

Marta

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam wszystkich,
Na Mś wzięłam bonus w bet-at-home w wysokości 600zl (depozyt 1200) ,ale nie tak na prawde po wzięciu bonusu nie miałam czasu się ,,bawić,, w obrót, po 3 miesiącach przedłużyli mi czas obrotu o kolejne 3 miesiące, niestety również nie miałąm czasu na obstawianie, za chwile mija termin czasu na obrót, w związku z tym moje pytanie, rozumiem ,że strace bonus, odpiszą od mojego konta (600zl) i zostanie 1200zl mojego wkładu , depozytu, czy będe mogla jest bez problemu wypłacić , czy spoktał się ktoś z kłopotami czy pobraniem opłaty administracyjnej za nie obrócenie bonusu w czasie ?
bede bardzo wdzięczna za odpowiedzi
pozdrawiam
Marta
Wygląda to tak że jeżeli wziełaś bonus i nie grałaś wogóle możesz napisać na LC i poprosić o anulowanie bonusu, anulują bonus i depozyt będzie do twojej dyspozycji. Jeżeli natomiast po wzięciu bonusu obstawiłaś jakiś zakład choćby za minimalną kwotę to dla bukmachera oznacza to że wyraziłaś zgodę na warunki bonusu i podejmujesz się obrotu. W takim wypadku nie ma możliwosciu anulowania bonusu, jedna opcją jest dokonanie obrotu.
Nie otrzymasz swojego depozytu jeżeli zaakceptowałas warunki bonusu i obstawiłaś chocby minimalny zakład, wtedy całosc depozyt+bonus są traktowane jako środki bonusowe.
Możesz czekać w nieskonczonosc, dopuki nie zrobisz obrotu nie otrzymasz wypłaty.
skontaktowałam się mailowo z bet-at-home , uwaga nie ma możliwości wypłaty środków bez dokonanie obrotu, nawet po upływie terminu obrotu bonusem , jakies pomysły ?
Powiedz mi co wg Ciebie jest w tym dziwnego ? Jezeli myślałaś że bukmacher to instytucja charytatywna a słowo bonus oznacza że dostaniesz coś za darmo to byłaś w błędzie. Na przyszłosc polecam poprostu przeczytać regulamin
Nie którzy bukmacherzy kiedyś w warunkach podawali że nadwyżkę można wypłacać jednak szybko się z tego wycofali ze względu na duże nadużycia.

Do góry Bottom