>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemiecki hokej i bład na B-A-H ??

K 0

kabobek

Użytkownik
Otóż, dziś rano przeglądałem ofertę B-A-H i zobaczyłem, że na ilość bramek w niemicki hokeju jest bardzo ładna stawka. A jeszcze lepsza liczba bramek jaką trzeba zdobyć poniżej/powyżej. Otóż liczba ta to: 0.0

Czy to jest błąd B-A-H ?? Czy tak poprostu ma być, bo wydaje mi się, że zdecydowanie za niski ten próg :)

snap8 12

snap8

Użytkownik
Napewno pomyłka, ale sprawdziłem i nadal to jest więc może i ja sobie zagram ????

ale zauważ że w 2 pierwszych zakładach w ofercie ilośc tych bramek wynosi 5.5 więc to pewnie błąd

Augsburger Panther - Straubing Tigers (under/over 5.5)
DEG Metro Stars - Frankfurt Lions (under/over 5.5)

dobra zagrałem na te 5 meczy over 0.0 i zobaczymy jak to rozliczą ???? Dzięki za cynk :grin:

L 0

lowca_wampirow

Użytkownik
No to Was Zdziwie !!!

Spotkalem sie z Taka sama Sytuacja w BAH , pomyslalem a co tam i Postawilem za 2 PLN Na Over w wszytskich Spotkaniach jakie sie Odbywaly Tego Dnia , no i wszedzie wpadl Przynajmiej jeden GOL HEHE no i mi rozliczyli zaklad jako prawidlowy za 2 PLN wyjelem cos kolo 20 PLN Wrzucic Skan ?

Ciekawe co byloby Gdybym postawil Tysiaczka ????

W BAH czesto sa Pomylki w Ofercie pamietam kupon Uzytkownika GUSTO ktorego skan tu wrzucil Postawil 2 razy na to samo zdarzeniei utworzyl zaklad Kombi. ( Ze wygra Widzew z Kims Tam ) No i wygral widzew i zamiast Kurs jednego 1.9 wszedl mu kurs powyzej 3

Zaraz Poszukam Tego Kuponu

snap8 12

snap8

Użytkownik
Czekam do 20 i zobaczymy co z tym będzie ja mam na kuponie overy więcej niż 0.0 i zobaczymy jak to rozliczą bo juz poprawili w ofercie na powyzej 5.5

Do góry Bottom