>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemiecka Piłka Nożna - typy by Santoro86

santoro86 27,5K

santoro86

Użytkownik
Witam,
Od jakiegoś czasu zainteresowałem się niemieckimi ligami, z utęsknieniem czekałem na ligowy start wszystkich lig.
Postaram się podawać typy w miarę regularnie o ile mi czas na to pozwoli. Większą uwagę poświęcam póki co niższym ligom więc może ktoś skorzysta z typów bo jak przypuszczam większość nie zna nawet drużyn czy zawodników grających po 3 czy 4 ligach Niemiec. A zapewniam, że i tam nie brakuje świetnych graczy.
Dlatego myślę, że uda się kilka ciekawych meczy trafić a co za tym idzie wypracować dodatni bilans finansowy ????

Kupon 1
MSV Duisburg II - Wiedenbruck x2 1.61

Wiedenbruck to ostatnia ekipa w lidze, jednak grają bardzo pechowo, dzisiaj czeka ich wyjazd na mecz z młodzieżą MSV Duisburg. Kadrowo obie drużyny porównywalne i jest to typowy mecz na remis. Jednak uważam, że determinacją tutaj ekipa gości może zrobić dobry wynik, na spokojnie typuję x2.
W ekipie MSV II zabraknie Kastratiego (lider ataku) gdyż on już jest brany pod uwagę przy ustalaniu składu na mecze pierwszej drużyny. Nie zagra także Kunt - solidny pomocnik, gdyż pauzuje za czerwoną kartkę w ostatnim meczu z rezerwami Schalke 04.
Wiedenbruck natomiast powinno dzisiaj postraszyć napastnikiem Studtruckerem (4 mecze i 3 gole w tym sezonie) czy serbskim pomocnikiem kupionym z Schalke II Muhoviciem (5/1).
Ciekawostką jest fakt, że Wiedenbruck został wzmocniony aż 11 zawodnikami przed tym sezonem co także miało wpływ na wyniki w pierwszych 5 kolejkach. Dzisiaj stawiam właśnie na gości, myślę, że tego meczu nie przegrają.

santoro86 27,5K

santoro86

Użytkownik
Typy na dziś;
- Manchester City over 0.5 kartki 1.61 7/10
i wzorem innego użytkownika forum próbujemy progresję na AKO 4.0 ????
Progresja 1 Poziom 1
Kenny de Schepper - Olivier Rochus 2 1,72
Bobby Reynolds - James Blake 2 1,33
Novak Djokovic - Florian Mayer (u/o 18,5) 2 1,90

Do góry Bottom