vs
Niemcy - Ukraina
Typ: obie strzelą? TAK @ 2,00 b365 2/10
2:0
Bardzo wysoki kurs, za wysoki moim zdaniem.
Gdzie
Niemcy mają największy problem? W defensywie. Wypadł Rudiger, kontuzjowany Hummels. W dodatku boki obrony niemieckiej słabe, Howedes i Hector. A gdzie Ukrainama najwięcej atutów? Na skrzydłach własnie, Yarmolenko i Konoplianka. Obaj przebojowi, błyskotliwi, szybcy. Ukraina niby z jakimiś niesnaskami w kadrze, ale w sparingach tego nie było widać.
Niemcy grają niemrawo, nie widzę ich w gronie fawroytów do tytułu, nie z taką obroną. Nie z taką grą jaką prezentowali przez ostatni rok/dwa.
Niemcy przez ostatni okres czasu nie stracili gola tylko z Węgrami i Gibraltarem.
W pamięci mam mecz Ukraińców z Hiszpanami w Kijowie, na koniec eliminacji. De Gea był tam bohaterem, a to pokazuje, że ten zespół stać na kreowanie sytuacji bramkowych. Grali tam bez Konoplianki i kilku jeszcze podstawowych zawodników. Defensywa Niemców w tym składzie osobowym podkreślę raz jeszcze, jest kiepska. Jako całość funkcjonuje to słabo i w tym głównie upatruję powodzenie tego typu.
Niemcy: Neuer - Höwedes, J. Boateng, Mustafi, Hector - Khedira, T. Kroos - T. Müller, Özil, Draxler - M. Götze
Ukraina: Pyatov - Fedetskyy, Khacheridi, Rakytskyy, V. Shevchuk - Stepanenko, Garmash - Yarmolenko, Sydorchuk, Konoplyanka - Zozulya
Kurs na BTS wiekszy niż na ov2,5. Ale tak sobie myślę czy któryś zespół wygra to 3:0? Moim zdaniem nie, aby wszedl over, potrzene będą gole z obu stron. Ja takie widzę więc gram