>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nieletni w expekt...

M 0

maksymilian_rz

Użytkownik
chce skasowac i zalozyc na moja mame, bo boje sie ze jak nie mam 18 lat to moga byc problemy z wyplacaniem. jak chce zmienic dane to nie da sie zmienic imienia i nazwiska :?:

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Imienia i nazwiska niestety nie mozna zmienic. Ale ja nie widze zadnego problemu. Zaloz oddzielne konto na mame i tyle.
Bedzie problem jak tak zrobi. Expekt zablokuje mu oba konta i kaze wyslac dowody z obydwu poniewaz zostalo zalozone z tego samego IP ( chyba ze zrobi to z innego kompa)

maksymilian_rz napisał/a:
to moge na konto mojej mamy przelac???

Ze swojego konta utworzonego na expekcie napewno nie rpzelej...

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Sorki że wróce do tematu bo mam jedno pytanie. Jeśli posiadam dwa konta w Expekt. Jedno założyłem ze swojego kompa i ze swojego IP (nie gram już na tym koncie) A drugie założyłem z kompa siostry w niemczech to jeśli na tym drugim koncie będe grał z IP swojego komputera to nie będą robić żadnych problemów ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Tak w szczególności chodzi tylko o to czy starczy to że żeby posiadac 2 swoje konta wystarczy je założyć z innego IP...?

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Na te same dane nie zalozysz znaczy nie powinno sie dac . Kota mozesz miec i 5 z tego samego IP ale liczyc trzeba sie z tym ze trzeba bedzie wyslac 5 scanów dodwu odrazu

A czy oba konta sa na ciebie i na twoj adres zameldowania???

P 0

pawus

Użytkownik
Teraz ja mam pytanko:
Nie mam 18 lat jeszcze ???? chciałbym grac na zakładach bukmacherskich on-line; mam konto w banku (na siebie) w których serwisach moge grac, aby nie doszli do mojego wieku??

P 0

pawus

Użytkownik
Ale starszy ma konto w normalnym banku! A ja bym wolał swój bank on-line. Jak bede operował swoim kontem to napewno badą chcieli dowód!! A można wpłacac kase z innego konta tj. nieswojego :mrgreen: :!:

Jeszcze jedno czy w BAW moge wpłacac kase z mojego konta, chociaż konto byłoby na rodzica? :roll:

Do góry Bottom