>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niedziałający Bet-at-home

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
Od wczoraj od mniej wiecej wieczora nie dziala mi strona Bet-at-home jak rowniez Bwin. A wlasnie wczoraj wygralem ciekawa sumke. Czy komus jeszcze nie chce sie ta strona otworzyc ?? :-?

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
to co w takim razie moze byc problemem ? czyzby zablokowali mnie bo wygralem u nich pienniadze czy jest wogole taka mozliwosc ? pierwszy raz mi nie chce wlaczyc sie ta strona ????

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
Jakby to bylo takie proste to bym nie pisal tego posta . Probowalem juz mozzila i IE i nic z tego. Chyba zadzwon zaraz do swojego operatora int. i sie dowiem. No chyba ze ktos ma jeszcze jakis inny pomysl albo mial podobna sytuacje i moglby sie wypowiedziec

snap8 12

snap8

Użytkownik
to co w takim razie moze byc problemem ? czyzby zablokowali mnie bo wygralem u nich pienniadze czy jest wogole taka mozliwosc ? pierwszy raz mi nie chce wlaczyc sie ta strona ????
buhahaha - jakby mieli ci cos blokować to bys nie mógł sie zalogowac a nie otworzyć strony.
Problem najprawdopodobniej lezy po twojej stronie. Wyczyść ciastka, przeczyśc rejestr i spróbuj ponownie.

arkadia 0

arkadia

Użytkownik
snap8 juz to wszystko zrobilem, wczesniej, jednak usterka jest po stronie mojego operatora Aster :-? i niewiadomo czy to dzisiaj naprawia :;/: trzeba bedzie isc do przyziemnego buka :/

Do góry Bottom