>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Nieczyste zagranie bukmacherów

loozak 24

loozak

Użytkownik
Witam chce założyć sobie konto u buka lecz mam kilka pytań oraz hipotecznych założeń.
Otóż:

1. W jakich sytuacjach bukmacher może zablokować konto?
2. Czy u wszystkich bukmacherów nie ma jakiegoś z góry ustalonego progu kursowego do którego trzeba grać tzn. czy żeby puścić kupon muszę mieć jakiś ustalony kurs np. powyżej 2. Czy mogę puszczać sobie zakłady po 1.01 kursie na kupon??

I teraz pytanie hipotetyczne:

Lubię grać podpórkami i przypuśćmy, że w tydzień wygram 5 tyś zł czy bukmacher może przyczepić się o sposób gry ??

Pozdrawiam

bludek 367

bludek

Użytkownik
1. Krótko mówiąc bukmacher internetowy ZAWSZE może zablokować konto. Regulaminy skonstruowane są w taki sposób, że nie muszą podawać żadnej przyczyny. Tu jednak pojawia się argument zaufania - jeśli bukmacher będzie miał opinię &#39;oszusta&#39; to straci klientów. Istnieją serwisy zajmujące się &#39;walką&#39; z nieuczciwymi bukmacherami oraz instytucję nadzorujące pracę bukmacherów, więc gracz może liczyć na pomoc. Oczywiście lepiej korzystać ze sprawdzonych firm, niż z jakiejś egzotyki (o bukmacherach jest osobny dział na forum i możesz poczytać opinie).

2. Jeśli tylko zdarzenie jest w ofercie to możesz je grać (nie ma minimalnych kursów na kupon). Możesz grać kupony z kursem 1.01. Czasem w niskich ligach z mało popularnych krajów / dyscyplin nie można postawić pojedynczych zakładów, ale to rzadkość.

Bukmacher może zlimitować Twoje konto w wypadku gdy Twoja gra wyda się im zbyt profesjonalna (wysokie stawki, wysoka skuteczność), ponieważ bukmacherzy nie lubią rozsądnych graczy, dobrze zarządzających kapitałem i utrzymujących zbyt wysoką skuteczność. Jeśli dostaniesz bardzo niski limit to po prostu będziesz musiał zmienić bukmachera.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom