>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Niecodzienne sytuacje

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
W punktach bukmacherów naziemnych regularnie pojawiam się od niedawna, ale już kilka razy zdarzyło mi się być świadkiem niecodziennych sytuacji. Chciałbym żeby w tym temacie zebrać najdziwniejsze jakie wam się przydarzyły.

Ja zacznę od swojej
  • W Fortunie gość chodził po całym punkcie i przeglądał ofertę poprzez lupę. Może (pewnie) miał problemy ze wzrokiem, ale mimo wszystko wyglądało to komicznie gdy po otrzymaniu kuponu powiedział że musi sprawdzić czy dobrze wydrukowało i ponownie wyciągnął lupę.

• Słyszałem też o sytuacji że jeden z klientów był nazywany Formułą bo w każdym wyścigu F1 stawiał że wszyscy kierowcy dojadą do mety ????

Feel free to post

Otrzymane punkty reputacji: +1
buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Niecodzienne sytuacje? Było ich kilka. Do wzbmilenium często przychodzi zawsze spocony, brudny i śmierdzący koleś w wieku 50-60 lat, po którym panie muszą zawsze wietrzyć lokal (w wakacje miały z nim spory problem), no ale przecież nie powiedzą mu wprost żeby się w końcu umył :grin:.
Jak to w każdym STSie/milenium zawsze siedzą dziadki na emeryturze, którzy analizują mecze godzinami i stawiają tysiące taśm, które i tak nigdy im nie wejdą. Niedawno, przed El Clasico siedzieli sobie dwaj panowie i rozmawiali na temat tego spotkania - jeden był rzecz jasna za Realem, natomiast drugi za Barcą. Po kilkunastu minutach doszło do tego, że zaczęli się wyzywać, przeklinać i o mały włos nie doszło do rękoczynów.
Jak przypomnę sobie jeszcze jakieś podobne sytuacje, to na pewno opiszę je w tym temacie.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
U mnie w toto kupony puszcza koleś o pseudonimie Beenhakker (siwe włosy i jest trenerem jednej z okolicznych drużyn). Otóż wyróżnia się on tym, że stawia taśmy za 2-10zł, gdzie wygrana bardzo rzadko przekracza 10zł, kuponów potrafi postawić jednorazowo z 15, do tego pracownik jak zauważy jakiś podejrzany kurs (czytaj 1,50 wzwyż) to po prostu pyta się Beenhakkera, czy aby się nie pomylił, po czym u klienta zaczyna się szczegółowa analiza, która trwa z 5minut/ kupon, więc bywa to nużące. Ostatnio nawet była sytuacja, że ów pan przyjechał do punktu ze swoim synem, więc wiadomo - jeden kupon, drugi, piąty, dziesiąty i syn zaczął się niecierpliwić, ale po chwili coś chyba dodali do oferty i koleś poczuł silną potrzebę zagrania tychże zdarzeń, no ale, że spieszyło się jego synowi, no to namazał 2mecze, mówi &#39;to będzie za 10&#39; , po czym okazało się, że dobrał takie kursy, że po odjęciu podatku, wygrana wyszłaby mu mniejsza niż stawka na ten kupon, co pracownik skwitował stwierdzeniem, że &#39;na dziadka to papieru szkoda&#39;. Naprawdę można dostać nerwicy, ale jak to się mówi klient nasz pan ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
A w jednej z lubelskich Fortun pojawia się chyba codziennie gość, który puszcza po kilkadziesiąt kuponów, które ma wypisane na kartce...
Daje kartkę i idzie sobie, za kilkanaście minut wraca, kupony już czekają, płaci i wychodzi... X w kosza, ręczną itp. Trafisz na niego, to trzeba zmienić plany i uderzyć do sąsiedniego STSu...
Ot, taka niecodzienna sytuacja, ażeby MacieqLeo nie wrzucał bezsensownych pułapek do dyskusji
E; Rzeczy takie jak kawka itp przy stoliku w Milenium i 2-godzinne siedzenie w celu złożenia taśmy za 2 zł, to chyba codzienność...

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Często jest też tak, że taki dziadek daje kupon. Pani w okienku wklepuje. Brakuje do &quot;bezpiecznego&quot; i koleś lata po fortunie i krzyczy pani zdarzenia. I pyta ile jeszcze zdarzeń mu brakuje. Po wszystkim wysyła ofc. za 2 zł. A taśma taka, że bym nią przez miesiąc tyłek wycierał.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
@edi8 zaskoczyłeś mnie brakiem wnikliwości :p
Jednak zakład z 15 grudnia na 120 tysięcy złotych - na 6 miesięcy przed imprezą - kompletnie nas zaskoczył - przyznał Mateusz Juroszek, członek zarządu firmy bukmacherskiej, w której przyjęto zakład.
http://www.google.pl/search?q=Mateusz+Juroszek%2C+cz%C5%82onek+zarz%C4%85du+firmy+bukmacherskiej&amp;amp;ie=utf-8&amp;amp;oe=utf-8&amp;amp;aq=t&amp;amp;rls=org.mozilla:pl:eek:fficial&amp;amp;client=firefox-a&amp;amp;channel=rcs
Mateusz Juroszek, członek zarządu Star-Typ Sport.
http://krs.ms.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000080269
http://www.krs-online.com.pl/star-typ-sport-zaklady-wzajemne-sp-z-o-o-krs-76262.html
Reasumując STS. Ale dla mnie to jest typowa reklama...

dani88 30

dani88

Użytkownik
Tak sts się chwalił że 120 tysięcy jakiś &quot;wariat&quot; postawił na zwycięstwo Polski ale było to kilka miechów wstecz:grin:O ile dobrze pamiętam kurs chyba był 2,25 także całkiem całkiem(jak wygramy)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Vader, z całym szacunkiem ale to Ty mnie zaskakujesz tym co mi inkryminujesz ???? , bowiem ten drugi link dopisałem już w trybie edycji - wykazując wnikliwość w samodzielnym dochodzeniu do uzyskania wyjaśnienia...
Pozdrawiam!
edi8

Otrzymane punkty reputacji: +10
vader 2,8K

vader

Forum VIP
No ok ale odpowiedzi już nie udzieliłeś ;)
Widać nie tylko ja spieszyłem z podpowiedzią (sądząc, że nie wiesz), iż był to STS ale także chciał podrzucić info @dani88.
Pozdrawiam
????

Do góry Bottom