>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nie wygra

R 0

rafi00000

Użytkownik
witam dzisiaj w skokach narciarskich kursy wygladaly nastepujaco
wygra nie wygra
schlierenzauer 1.85 2.20
morgestern 10.50 11.00
jacobsen 6.5 7.3

chcialem dzisiaj postawic ze jacobsen nie wygra dzisiejszych skokow,ale z tym kursem bylo cos nie tak albo ja wszystko zle rozumiem.stawiajac ze jacobsen nie wygra dzisiaj z tych kursow wynikalo ze stawiajac 100 na jacobsena mozna bylo wygrac przy kursie 7.3 wygrana 730.wytlumaczcie mi to jak mozecie

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jeśli stawiasz &quot;nie wygra&quot; czytaj LAY to wygrywasz tylko swoją stawkę. Czyli jak stawiasz 100 że jacobsen nie wygra to możesz wygrać 100. Jednakże żeby postawić 100 po kursie 7,3 musisz mieć 730 na koncie. W momencie kiedy jacobsen wygra konkurs jesteś 730 w plecy.

R 0

rafi00000

Użytkownik
zawsze tak jest ze jak sie stawia na lay to wygrana jest taka sama jak suma ktora postawilismy ?czyli stawiam 100 dostaje 200 czyli 100 na czysto?????????

dukat 7

dukat

Użytkownik
Tak. Tylko jak grasz LAY powiedzmy za 100 to nie ryzykujesz 100 tylko 100*kurs lay-100
A wygrywasz zawsze swoją &quot;stawkę&quot;

T 2

tomeks91

Użytkownik
mam pytanie czy jak zagram trading czyli najpierw kupie wygra potem nie wygra po niższej cenie to prowizję płacę od różnicy jeśli jest dodatnia czy od całego jednego wygranego zakładu?

B 0

behemot

Użytkownik
mam pytanie czy jak zagram trading czyli najpierw kupie wygra potem nie wygra po niższej cenie to prowizję płacę od różnicy jeśli jest dodatnia czy od całego jednego wygranego zakładu?
Prowizja jest pobierana tylko i wyłącznie od zakładów wygranych i nie od kwoty całkowitej wygranej tylko od wygranej netto, czyli od czystego zysku, bez stawki gracza.

Do góry Bottom