>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nie wygra betfair

C 0

czcibor

Użytkownik
Tak, czytalem. Nie, nie rozumiem.
Stawiam zaklad &quot;Nie wygra&quot; po kursie 5,4 za 100E. Zobowiazania wynosza 440E, a wyplata 540E.
Dlaczego?
Umozliwiam komus obstawienie zakaldów za 100E po kursie 5,4 co daje 540E. Jesli wynosza 440E to znaczy ze te zakldy sa obstawiane po 4,4? Przeciez to chyba powinno byc 100E + 4,4*100E??
Co sie dzieje jak przegram &quot;Nie wygra&quot; za 100E. Teoretycznie jestem komus winny 440E, sakd sa pobeirane te pieniadze? Betfair w jakis sposob bedzie ej ode mnie sciagac?

EDIT: Jak by ktos mogl podac obliczenia jakieg betfair wykonalo i jak uzyskalo poznizsze wyniki. zysk, strata itd To nie sa realne kursy dla byle jaki przyklad ze zmeinionymi kursami...
jesli bedzie poznizej 2,5 to 15x27=378E wygranej
jak powyzej to: ......................................
Teoretycznie tam jest obliczony zysk neizaleznie od wyniku. Postawilem 100E, jaki bedzie stan konta po rozliczeniu tych zakladow?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Przepraszam ale ...padłem ???? a nie przyszło Ci do głowy że skoro grasz kurs 5.4 na nie wygra to żeby &quot;chcieć wygrać &quot; 100 E musisz posiadać na koncie 440 euro ?? Jeżeli nie posiadasz takiej kwoty na koncie betfair to poprostu nie obstawisz za taką wartość. Jeżeli masz na koncie 100 euro i chcesz zagrać bet &quot;nie wygra&quot; którego kurs wynosi 5.4 to Twoja wygrana w przypadku powodzenia wyniesie 22.72 euro bo tylko na taką wygraną pozwala Ci te Twoje 100 euro. Czy słyszałeś kiedykolwiek o zakładach, giełdzie, nie wiem kasynie gdzie gra się na &quot;kreche&quot; ?? ???? nie masz wystarczjająco kasy to poprostu nie obstawisz, tyle

owca26 171

owca26

Użytkownik
Jeżeli to Ty wystawiasz na giełdzie kurs &quot;LAY&quot; to tak jakbyś chciał zagrać back ale obecny kurs back jest niższy niż ten Twój jaki chcesz zagrać. Czyli przypuśćmy na mecz Polska - Grecja na Polskę back jest 2.08 ale Ty chcesz zagrać ten mecz po kursie 2,10 na Polaków, jak wpisze w okienko wartość 2,10 to ta wartość przechodzi na pole &quot;LAY&quot; i czeka aż ktoś to kupi. Nie potrafię tego jaśniej wyjaśnić

C 0

czcibor

Użytkownik
Dobra chyba zaczynam rozumiec. Pierwszy lay bet jaki postawilem byl po kursie 1.68 za 39.95E (kwota wygranej). Jednak jakims dziwnym trafem po zrobieniu zakladu na moim koncie zostalo 12+E. W takim razie pobrana zostala tylko kwota zobowiazan.
Czyli jezeli robie zaklad to kwota jaka zostaje pobrana z konta nie jest ta, ktora wpisuje tylko obliczona kwota zobowiazan.
Reszte CHYBA rozumiem.
Dzieki Owca za pomoc ????
Prosze o nie zamykanie tematu jeszcze przez 1-2 dni.

edit
Kwota ktora ejst pod kursem na Nie wygra np:
5,4
100E
to kwota za ktora moge postawic zaklad w sensie ze w pole twoja wygrana wpisze 100E a moje zobowiazania wyniosa 440E?
Czy jest to jednak kwota maks zobowiazan?

D 77

dalik

Użytkownik
Proszę by ktoś mi wyjaśnił te cyferki tutaj:

Jeżeli będzie inny wynik do przerwy niż 0:1 to wygram ?
9 to kurs ?
2 - tyle zyskam jak wygram ?
16,00 tyle stracę jak przegram ?

M 2

michup

Użytkownik
Chciałem podpiąć się do tematu. Przed chwilą postawiłem zakład LAY, kliknąłem w twoje zobowiązania, tam wpisałem kwotę 33 euro, następnie w okienku pisało, że zakład jest nieprzyjęty, były do zaznaczenia 2 opcje: anuluj i zachowaj, kliknąłem zachowaj i dalej. Teraz mam coś takiego jak cashout gdzie mogę wypłacić 6,82 euro?? W aktualnych zakładach mam ten nieprzyjęty zakład ale ze stawką 10 euro. Może mi to ktoś wyjaśnić, gdzie są moje pieniądze? Jeśli trafiłbym ten kupon to dostanę jakieś spowrotem?
/EDIT/ Zakład został przyjęty dopiero teraz

Do góry Bottom