>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie wróżę z fusów

katoatips 25,5K

katoatips

Użytkownik
Witajcie! 👋

Postanowiłem założyć ten wątek, w którym będę regularnie dzielił się swoimi analizami, przemyśleniami i typami bukmacherskimi. Znajdziecie tutaj również moją autorską serię statystyczną, która na starcie prezentuje się całkiem obiecująco – z 11 podanych zakładów mamy 8 trafień i 3 zwroty ✅✅✅

Nie będzie to typowy temat z codziennymi typami "na siłę" – stawiam na jakość, analizę i szukanie value. Oprócz tego możecie się tu spodziewać moich luźnych spostrzeżeń na temat rynków, spotkań i wszystkiego, co może pomóc w skutecznym obstawianiu 🎯

Zapraszam do śledzenia oby razem uda się coś fajnego ugrać 💰

Na dzisiejszy dzień przenosimy się do Primeira Liga, gdzie swój mecz rozegrają Farense - Casa Pia

Godzina: 19:45

Analiza:
Ze względu na brak innego wartościowego spotkania postanowiłem zaryzykować luźne zagranie na ów zakład Casa Pia traci prawie 2 bramki na mecz, na wyjeździe przy trafionym prawie 1,50 golu liczę na to, że mimo słabej skuteczności ofensywnej Farense zdoła zdobyć trafienie, ponieważ w domu notują zaledwie 0,6 bramki zakład na pewno value.

Typ: Obie drużyny strzelą bramkę : TAK
Kurs: 2,06
Bukmacher: 31Bet

Powodzenia ☘

Ostatnia edycja:
katoatips 25,5K

katoatips

Użytkownik
Libertad Asuncion - CA Talleres de Cordoba
Godzina: 00:00

Analiza:
Gospodarze wygrali pierwszy mecz w grupie na wyjeździe 1-0 przeciwko Lima co ciekawe u siebie Libertad ma obecnie aż 8 punktów przewagi nad drugim Guarani. Goście przegrali mecz otwarcia z Sao Paulo 1-0 pomimo dobrego występu u siebie na boisku była to zdecydowanie boląca porażka, tym bardziej że wyjazdowo nie pokazują jakiejś niesamowitej formy, wygrywając zaledwie jedno spotkanie z 6 możliwych. W tym meczu chciałem iść w zakład bez remisu, i to zalecałbym dla was, jednakże kurs nie jest dla mnie aż tak value jak czysta wygrana gospodarzy u siebie strzelają prawie 2 bramki przy zaledwie 0,30 bramki straty co przy ich niepokonanym rekordzie u siebie w tym sezonie daje na prawdę ciekawe zagranie, tym bardziej że goście wyjazdowo strzelają mało, ale też mało tracą ten mecz nie będzie wysoką liczbą boję się remisu, ale zaryzykuje za drobne wygraną Paragwajczyków.

Typ: Libertad Asuncion wygra mecz
Kurs: 2,70

Tym razem szczęście po naszej stronie gole w 9', 57' dały wygraną mimo trudnego meczu :)

Ostatnia edycja:
katoatips 25,5K

katoatips

Użytkownik
Za drobne gram gol od Bosnia W nie rozumiem kompletnie tego kursu, tym bardziej że w bramce zagra Radkiewicz.

Typ: Bosnia W łączna liczba goli powyżej (0,5)
Kurs: 2,01

65' pierwszy strzał Bośni i gol taki sam błąd, jak w Piątek i mamy to 😎

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1446
katoatips 25,5K

katoatips

Użytkownik
Zrzut ekranu 2025-04-08 222442.png
  • Total Odds: 1.97

Analiza:
    Bezpośrednio Dort zaliczył tę linię w 6/6 przypadków ostatnie L15 11/15 (73,3%) a ten sezon 43/70 (61,4%) po prostu musi.
    W ostatnim ich spotkaniu typowałem dwie bramki gospodarzy nie wierzę, że powtórzy się znowu tak nudny mecz liczę na odpowiedź po tym, co się odjebało na Estadio Ciudad de los Deportes.

Do góry Bottom