Analizy:
Na początek może podam pierwsze typy, które przyszły mi do głowy
a mianowicie pogranie w stronę jakiegoś Underu ( 3,5 / 2,5 ), no i BTS.
Na sucho stawiam sobie Under, i szybciutko układam w głowie wszystkie za i przeciw. Nie mam pojecia dlaczego, ale odnoszę wrażenie, że gospodarzom wcale nie przyjdzie tak łatwo zapewnić sobie dalszej zabawy w pucharach. Przyjezdni są drużyną która na własnym stadionie nie pozwoliła wywieźć kompletu oczek żadnej z ekip znajdujących się w grupie. W delegacjach nie szło im już tak dobrze, w Madrycie dostali srogie lanie, zaś od Benfici dostali 2 gole w prezencie. W żadnym z wyjazdowych meczy nie udało im się zdobyć bramki, niestety jest jest to jeden z faktów który mnie niepokoi ( kiedyś muszą się przełamać i ustrzelić coś na wyjeździe )... Jeśli uda im się zdobyć gola w dzisiejszym spotkaniu, a tak czuję, że im się uda, to automatycznie ekipa gospodarzy będzie musiała atakować, i starać się o wyciągniecie
końcowego wyniku na swoją korzyści,a przynajmniej do remisu. Z tego też powodu jakikolwiek Under odpada, i pozostają opcje pójścia w stronę
Overu 2,5 bądź też BTS'u.
Tutaj pierwsze co mi przyszło do głowy to pograć w stronę Gladbach. Ostatni mecz przeciwko Bayernowi
może napawać optymizmem, ale czy,aby nie zgubnie ? Im dłużej się zastanawiam nad tym betem, tym
bardziej mam ochotę go sobie odpuścić. Faktem jest, że MC kompletnie bez formy, dodatkowo awans maja
zapewniony, niby istnieje cień szansy na wyjście z grupy z 1 miejsca, pytanie tylko
czy w aktualnym stanie stać ekipe gospodarzy na zwycięstwo z rozpędzoną Borussią, i czy wgl o tym myślą.
sam nie wiem...
PS: miałem pograć te zdarzenia osobno, jednak zdecydowałem się na jeden kupon.
JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ "DZIĘKI"