>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie tylko dla ryzykantów.

S 5

sicarian

Użytkownik
Witam. O sobie może trochę później, bo chcę aby każdy skorzystał z pierwszego typu.

Liga: Brazylia Serie A
Mecz: Vitoria - Santos
Typ: Santos 0.0 AH (zakład bez remisu)
Kurs: 1.97
Oddsring

Powodzenia! ;)

S 5

sicarian

Użytkownik
Liga Mistrzów - Kwalifikacje
Mecz: Ajax - PAOK
Typ: Powyżej 4.5 kartek
Kurs: 1.95

Niespodzianka, że Betano wystawia linię kartkową akurat w tym meczu. Może czegoś nie wiemy, ale to okaże się po spotkaniu. Gram ten typ w Betano. Polecam. ;)

S 5

sicarian

Użytkownik
Witam. O sobie może trochę później, bo chcę aby każdy skorzystał z pierwszego typu.
Kilka dni temu założyłem ten temat i mam do nadrobienia pewną kwestię. Przez ostatnie 3 dni nie miałem czasu na uzupełnienie tej luki, a zapewne każdy kto obserwuje mój temat i korzysta z moich typów chciałby wiedzieć chociaż trochę o autorze, a więc... z bukmacherką mam styczność od kilku lat, ale profesjonalnie zajmuje się tym od dwóch lat i nie żałuję. Próbowałem już wszystkiego, począwszy od typów płatnych, po ustawki. Typy w temacie nieważne skąd są, ważne żeby były wygrane, bynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Podałem już kilka w swoim temacie, ale nie mam zamiaru po 5. typach robić jakiegokolwiek podsumowania, bo to mija się z celem, ale już po jakiejś jubileuszowej liczbie 20. typach jak najbardziej. Bukmacherzy jakich preferuje to z pewnością Bet365, Betano (niejednokrotnie pojawi się typ kartkowy, a ten bukmacher linie kartkowe wystawia nawet w Lidze Polskiej) i oczywiście Unibet jak i Bwin. Jeżeli chodzi o moje stawkowanie to nie jestem zwolennikiem grania &quot;płasko&quot;. To zależy z jaką stawką dostanę typ lub czy ten typ jest mój własny. Każdy ma swoje pole widzenia na tego typu rzeczy - ja też - i raczej nie będę się o tym rozpisywał. Myślę, że nie ma co przedłużać. Na forum zaglądam raz, dwa razy dziennie, ale postaram się to zmienić. ;)

S 5

sicarian

Użytkownik
Typ na noc.
Tenis WTA
Mecz: Keys - Williams
Typ: Powyżej 21.5 gemów
Kurs: 1.90

Odpowiadając na pytania kilku użytkowników: typy nie są moje. Korzystam z pewnego źródła. Nie mam nic przeciwko komentowania, a wręcz przeciwnie. Z chęcią będę czytał i odpowiadał na Wasze komentarze. Dzisiejszy typ zaplanowany na 00:30, ale pewnie rozpocznie się o 1. w nocy. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 5

sicarian

Użytkownik
Typ na noc.

Tenis WTA
Mecz: Keys - Williams
Typ: Powyżej 21.5 gemów
Kurs: 1.90

Odpowiadając na pytania kilku użytkowników: typy nie są moje. Korzystam z pewnego źródła. Nie mam nic przeciwko komentowania, a wręcz przeciwnie. Z chęcią będę czytał i odpowiadał na Wasze komentarze. Dzisiejszy typ zaplanowany na 00:30, ale pewnie rozpocznie się o 1. w nocy. Powodzenia!
Wygrana
Wynik: 29 gemów
;)

Do góry Bottom