Witam. O sobie może trochę później, bo chcę aby każdy skorzystał z pierwszego typu.
Kilka dni temu założyłem ten temat i mam do nadrobienia pewną kwestię. Przez ostatnie 3 dni nie miałem czasu na uzupełnienie tej luki, a zapewne każdy kto obserwuje mój temat i korzysta z moich typów chciałby wiedzieć chociaż trochę o autorze, a więc... z bukmacherką mam styczność od kilku lat, ale profesjonalnie zajmuje się tym od dwóch lat i nie żałuję. Próbowałem już wszystkiego, począwszy od typów płatnych, po ustawki. Typy w temacie nieważne skąd są, ważne żeby były wygrane, bynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Podałem już kilka w swoim temacie, ale nie mam zamiaru po 5. typach robić jakiegokolwiek podsumowania, bo to mija się z celem, ale już po jakiejś jubileuszowej liczbie 20. typach jak najbardziej. Bukmacherzy jakich preferuje to z pewnością Bet365, Betano (niejednokrotnie pojawi się typ kartkowy, a ten bukmacher linie kartkowe wystawia nawet w Lidze Polskiej) i oczywiście
Unibet jak i Bwin. Jeżeli chodzi o moje stawkowanie to nie jestem zwolennikiem grania "płasko". To zależy z jaką stawką dostanę typ lub czy ten typ jest mój własny. Każdy ma swoje pole widzenia na tego typu rzeczy - ja też - i raczej nie będę się o tym rozpisywał. Myślę, że nie ma co przedłużać. Na forum zaglądam raz, dwa razy dziennie, ale postaram się to zmienić.