>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Nie rozumiem systemu liczenia zakładów

K 0

kf6uq2k@dispos

Użytkownik
Cześć.
Sorry, ale nie rozumiem tego liczenia w zakładach systemowych &quot;a, b, c&quot; na kuponie.

Przyjmijmy, że mam zakład 7 z 12.
Powiedźcie mi jak liczy się wygrana gdy:

- Wejdzie mi 7 zdarzeń z kuponu
- Wejdzie mi 12 zdarzeń z kuponu
- Wejdzie mi 8, 9, 10 lub 11 zdarzeń z kuponu

Czasami też nie mogę wprowadzić swoich zakładów. Dlaczego tak się dzieje?
Mam 13 zdarzeń, wybieram system np. 7 z 13 a strona pozwala mi tylko na wybranie dwunastu (a nie 13) zdarzeń do systemu &quot;a&quot; z których ma wejść tych minimum 7 spotkań. Dlaczego?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Powiedźcie mi jak liczy się wygrana gdy:
- Wejdzie mi 7 zdarzeń z kuponu
liczone są kursy tych 7 trafionych zdarzeń przez siebie i mnoży się przez stawkę tych 7 rzędów.
http://forum.bukmacherskie.com/f18/rozpiski-systemow-2-z-5-3-z-5-4-z-6-trixie-patent-itd-59.html
pod tym linkiem masz wszystko rozpisane elegancko
Czasami też nie mogę wprowadzić swoich zakładów. Dlaczego tak się dzieje?
czasem może być tak , że niektórych zakładów nie można łączyć itp

A 0

a927365@rppkn.

Użytkownik
No dobrze. Czyli jak mam system 7 z 12 i trafię 7 meczów to liczę to tak:

Stawka za jaką stawiam * podatek * stawka każdego meczu pomnożona z każdą inną.

Tak? No to to to rozumiem.
Ale jak się liczy gdy np. wejdzie nam 8 meczów? Aby cokolwiek wygrać musiało wejść minimum 7, a weszło 8. To co w tym wypadku?

A 0

a927365@rppkn.

Użytkownik
I dlaczego jeżeli postawię kupon gdzie jest jeden Pewniak a reszta to system &quot;a&quot; 4 z 5, to wygraną mam mniejszą niż jak postawię ten cały kupon w systemie 5 z 6?

Przecież to zwiększa szansę na wygraną, to dlaczego wtedy jeszcze więcej pieniędzy jest do wygrania a nie mniej?

Więcej kasy możemy wygrać jak ustawimy kombinację systemu 6/7 niż jak ustawimy kombinację 5/7. Dlaczego, to niedorzeczne? Przecież dodatkowo sie zabezpieczamy jezscze a oni nam wygraną jeszcze powiększają.

I dlaczego pojawiają się takie absurdalnie duże sumy na kuponach jako &#39;maksymalna wygrana&#39;? To możliwe jest w ogóle? Bo jak liczę, mnożę sobie stawkę przez podatek i przez wszystkie kursy to dostaję o wiele mniejszą wygraną. A kwota podana w &#39;maksymalnej wygranej&#39; bierze sie z zsumowania różnych czterech trafionych meczów spośród sześciu na zasadzie &quot;jak trafię akurat te 4 mecze z 6-ciu to wygram tyle, a jak trafie te inne 4 mecze z większymi stawkami to wygram tyle&quot;. To dlaczego strona sumuje te wszystkie warianty wygranej i wstawia na kupon, że to niby jest maksymalna wygrana?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
No dobrze. Czyli jak mam system 7 z 12 i trafię 7 meczów to liczę to tak:
Stawka za jaką stawiam * podatek * stawka każdego meczu pomnożona z każdą inną.

Tak? No to to to rozumiem.
Ale jak się liczy gdy np. wejdzie nam 8 meczów? Aby cokolwiek wygrać musiało wejść minimum 7, a weszło 8. To co w tym wypadku?
W zależności od wybranego systemu, np. 7z12 wygranymi zawsze będą kombinacje &quot;siódemek&quot; możliwe do utworzenia z trafionych zdarzeń w obrębie tych 12.
Tak więc minimalną wygraną zapewnia trafienie 7 zdarzeń ( ew. bloków ) .
Przy trafieniu 8 zdarzeń wygrana to 8 kombinacji po 7 zdarzeń, gdyż 7z8=8.
Przy trafieniu 9 zdarzeń wygrana to 7z9=36 kombinacji itd.
Tabele systemów i ilości kombinacji masz tu:

http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/

.

Do góry Bottom