>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nie rozumiem Super Heinz czy Expekt sobie kpi?

T 0

therion

Użytkownik
Witam,

Jestem początkujący, ale mimo to udało mi się już wygrać kilka stówek metodami 2zX itp, ale chciałem spróbować czegoś nowego i padło na super heinz ????

Proszę byście rzucili okiem na kupon i doradzili czy zgłosić reklamację.

Kupon:
http://img230.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu2ny3.png

Nie weszły jedynie dwa mecze (i to te o raczej niższych kursach niż reszta) z 7, max wygrana za 100% trafności wynosiła z tego co pamiętam ponad 600zł więc liczyłem, że ok 500 na luzie dostanę a tu ku mojemu zdziwieniu jestem stratny ????

pozdrawiam
Therion

T 0

therion

Użytkownik
no tak oglądałem kupony, ale dziwie się po prostu bo sugerując się definicją super heinza pomyślałem czy kupony nie zostały wygenerowane w taki sposób by częściej wpadały tam przegrane drużyny przez co wygrana drastycznie spadła

pozatym na tych kuponach systemowych które są generowane przy zakładzie typu super heinz jeśli nie trafi się chociaż jednego meczu to kupon jest uznawany za przegrany, więc świadczy to o tym, że są jako aku o czym nie słyszałem by głośno wspominał jakiś buk w swoich faqach

&quot;Super Heinz - System ten składa sie ze 120 zakładów zawartych w 7 selekcjach - 21 podwójnych 35 potrójnych 35 poczwórnych 21 piątkowych 7 szóstkowych i jedna siódemka. Minimum dwie gry musza być wygrane aby otrzymać zwrot.&quot;

wygranych gier było 5 a do nawet zwrotu obstawionej sumy trochę brakowało

to normalne?

dokciu 2

dokciu

Użytkownik
&quot;Super Heinz - System ten składa sie ze 120 zakładów zawartych w 7 selekcjach - 21 podwójnych 35 potrójnych 35 poczwórnych 21 piątkowych 7 szóstkowych i jedna siódemka. Minimum dwie gry musza być wygrane aby otrzymać zwrot.&quot;

to normalne?
Mowa jest o zwrocie jakimkolwiek, a nie o zwrocie włożonej kwoty.
Jeśli trafisz &quot;dwie gry&quot;, to z całego systemu (120 zakładów) trafiłeś tylko jeden kupon.
Nie ma siły, żebyś otrzymał włożoną kasę. No chyba, że akurat były to bardzo wysokie kursy.

bludek 367

bludek

Użytkownik
no tak oglądałem kupony, ale dziwie się po prostu bo sugerując się definicją super heinza pomyślałem czy kupony nie zostały wygenerowane w taki sposób by częściej wpadały tam przegrane drużyny przez co wygrana drastycznie spadła

pozatym na tych kuponach systemowych które są generowane przy zakładzie typu super heinz jeśli nie trafi się chociaż jednego meczu to kupon jest uznawany za przegrany, więc świadczy to o tym, że są jako aku o czym nie słyszałem by głośno wspominał jakiś buk w swoich faqach

to normalne?
Kupony generowane są na zasadzie kazdy z każdym! Nie ma tu żadnej losowości i częstszego &#39;wpadania&#39; przegranych drużyn!

Decydując się na ten system, stawiasz 120 zakładów AKO:
21 x 2z7 (21zl) [10 trafionych],
35 x 3z7 (35zl) [10 trafionych],
35 x 4z7 (35zl) [5 trafionych],
21 x 5z7 (21zl) [1 trafiony],
7 x 6z7 (7zl) [0 trafionych],
1 x 7z7 (1zl) [0 trafionych],

Udanie wytypowane 2 meczy w tym systemie to 1 trafiony &#39;kupon&#39;,
Udanie wytypowane 3 meczy w tym systemie to 4 trafione &#39;kupony&#39;,
Udanie wytypowane 4 meczy w tym systemie to 11 trafionych &#39;kuponów&#39;,
Udanie wytypowane 5 meczy w tym systemie to 26 trafionych &#39;kuponów&#39;,
Udanie wytypowanie 6 meczy w tym systemie to 57 trafionych &#39;kuponów&#39;,
Udanie wytypowane 7 meczy w tym systemie to 120 trafionych &#39;kuponów&#39;,

Niestety, ale przy kursach, które wybrałeś konkretniejsze wygrane zaczełyby się dopiero przy 6 dobrze wytypowanych meczach.

Pogdybajmy:
- Chelsea wygrywa z Cluj, Inter nie wygrywa z Werderem
miałbyś wygraną 262.77 (142.77 na czysto)
- Chelsea nie wygrywa z Cluj, Inter wygrywa z Werdrem
miałbyś wygraną 271.61 (151.61 na czysto)
- Chelsea wygrywa z Cluj, Inter wygrywa z Werderem
miałbyś wygraną 679.06 (559.06 na czysto)

tutaj masz kalkulator do liczenia takich systemów:
http://www.free-bet-calculator.co.uk/

Do góry Bottom