>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie robić, a zarobić

godryk26 38

godryk26

Użytkownik
Witam Wszystkich! Niedawno zakończyłem swoją edukację i teraz chciałbym się z Wami dzielić moim hobby jakim jest typowanie/oglądanie meczów ???? Będę codziennie starał się wstawiać kupon o AKO powyżej 2.
1#
Spotkanie: Malaga - Osasuna (
Piłka nożna - 1.Hiszpania)

Typ: ZWYCIĘSTWO MALAGI ⛔⛔⛔
Kurs: 1,63

Analiza: https://forum.bukmacherskie.com/f26/1-kolejka-la-liga-19-08-22-08-2016r-136448.html#post6089069
Malaga zagrał poniżej oczekiwań, bez zaangażowania. Nie wykorzystała 2 setek pod rząd i to się zemściło. No cóż mam nadzieję, że to złe dobrego początki.
+
Spotkanie: Manch.Utd. - Southampton (
Piłka nożna - 1.Anglia)

Typ: ZWYCIĘSTWO Manch.Utd ✅✅✅
Kurs: 1,50

Analiza: https://forum.bukmacherskie.com/f339/2-kolejka-premier-league-19-21-sierpnia-2016-a-136847.html#post6089256
AKO wyniosło: 2,45
Stawka: 100zł
EWK: 245zł
Kupon oczywiści zagrał również personalnie, poniżej zamieszczam link do podglądu.
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE2NjMyNDMwMzEwMDrNPoJpPnvFQ2EQpCk%3D&amp;amp;kind=MAIN
Pozdrawiam, G26

godryk26 38

godryk26

Użytkownik
1#
Spotkanie: Stoke - Manch.City (
Piłka nożna - 1.Anglia)

Typ: ZWYCIĘSTWO Manch.City
Kurs: 1,71 ✅✅✅

Analiza: TUTAJ
+
Spotkanie: Burnley - Liverpool (
Piłka nożna - 1.Anglia)

Typ: ZWYCIĘSTWO Liverpool
Kurs: 1,57 ⛔⛔⛔

Analiza: TUTAJ
No cóż oglądałem tylko pierwsze 20 min spotkania :/ Liverpool mnie zawiódł, złe podanie i strata bramki los dość surowo to ukarał :/ Cóż popełniłem jeden bład stawiając na The Reds, przed spotkaniem dodatkowo czytałem wpisy inny ludzi, gdzie wybitnie polecali to spotkanie;/ Miałem zagrać Monaco under 2,5 co weszło bez problemu, no ale cóż muszę wyciągnąłem wnioski i na niedziele postaram się przygotować kupon 90%+ szans w mojej opinii postawie go też za 200zł. Przepraszam wszystkich jeżeli stracił ktoś pieniądzę przezemnie.
AKO wyniosło: 2,68
Stawka: 100zł
EWK: 268zł

Kupon oczywiści zagrał również personalnie, poniżej zamieszczam link do podglądu. LINK DO KUPONU
Pozdrawiam, G26

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Hej godryk26,
Dwukrotnie wpisałeś ewentualną wygraną nie odliczając podatku...
PS Nie sądzisz, że na początku sezonu łatwiej trafić na niespodziankę?

Otrzymane punkty reputacji: +6
godryk26 38

godryk26

Użytkownik
Hej godryk26,
Dwukrotnie wpisałeś ewentualną wygraną nie odliczając podatku...
PS Nie sądzisz, że na początku sezonu łatwiej trafić na niespodziankę?
Hej,
Zrobiłem to by łatwiej się liczyło, aczkolwiek od jutra będę uwzględniał podatek ????
Myślałem, że oglądając spotkania przedspotkaniowe nic mnie nie zaskoczy, a tu zooonk, dzisiaj przejżę dokładnie całą ofertę!
Pozdrawiam, G26

godryk26 38

godryk26

Użytkownik
3#
Spotkanie: S.Sebastian - Real M. (

Typ: x2
Kurs: 1,23

+
Spotkanie: Pescara - Napoli (
Piłka nożna - 1.Włochy)

Kurs: 1,11

+
Spotkanie: Chievo - Inter M. (
Piłka nożna - 1.Włochy)

Kurs: 1,28

+
Spotkanie: Gijon - Bilbao (

Kurs: 1,26

AKO wyniosło: 2,20
Stawka: 233.90zł
EWK: 452.83 Zł
Saldo: -200zł ????
Kupon oczywiści zagrał również personalnie, poniżej zamieszczam link do podglądu. LINK DO KUPONU
Pozdrawiam, G26

Do góry Bottom