>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NIE PRZEGAP WEEKENDOWEJ PROMOCJI: Zwrot stawki

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Przegrałeś? Głowa do góry! Zwrócimy Ci aż do 50 PLN (15 EUR)!
Było blisko, wydawało się, że masz pewniaki... ale jednak przegrałeś? To zdarza się każdemu. Ale w ten weekend oferujemy Ci specjalną ofertę “Lucky Loser Bonus”!
Na dwa piłkarskie hity tego weekendu proponujemy Ci 50PLN (15€) zwrotu w przypadku przegranej! Najpierw, we Włoskiej Serie A Juventus zmierzy się z AC Milan - sobota wieczór (20:30 CET), a następnie (niedziela 17:00 CET) będziemy świadkami dramatycznej rozgrywki w Premier Legue pomiędzy jej liderem Manchester United a plasującym się na drugiej pozycji w lidze Arsenalem.

Nie przegap tej oferty oraz szansy na grę bez żadnego ryzyka:

Złóż zakład na żywo na jedno z tych dwóch spotkań za kwotę pomiędzy 20 PLN (6 EUR) a 90 PLN (25 EUR).
Jeżeli Twój pierwszy złożony taki zakład live okaże się przegrany - my zwrócimy Ci zainwestowaną w niego stawkę aż do 50 PLN (15 EUR). Przykład: Przegrany zakład na żywo na Man U v Arsenal (X). Stawka €15 = €15 zwrot!

Zwroty stawek będą przyznawane w ciągu 72 godzin po zakończeniu ostatniego spotkania. Zwroty będą przyznawane w postaci bonusów, które wymagają pięciokrotnego obrotu w zakładach sportowych po kursie min. 1.50 przed dokonaniem wypłaty środków z konta gracza lub transferem do innych produktów.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Czy ten bonus dotyczy tylko typowania po rozpoczęciu meczu (LIVE), czy można tez przed rozpoczęciem spotkania?
&quot;Jeżeli Twój pierwszy złożony taki zakład live okaże się przegrany &quot; -&gt; oboętnie czy obstawie, np czy będą czerwone kartki, lub czy będą rzuty karne ? Czy musi być obstawiony tylko kto wygra 1 x 2 ?

S 0

starosta

Użytkownik
FloXaL mecz musisz obstawić live..
Jak wejdziesz na Live to zobaczysz o co chodzi..
to jakie kursy sie pojawią i na co, a jakie znikną zależy od buka..
1 x 2 jest prawie zawsze dostępne..
&quot;kto strzeli pierwszy bramke&quot; jest dostępne tylko chwile po rozpoczęciu..
pod względem live expekt ma biedniutką ofertę..
Mimo to wystarzyło mi to wczoraj na ustrzelenie stówki na live..
????
powodzenia.

S 0

starosta

Użytkownik
ja mam pytanie do Was drodzy koledzy..
W sobotę złozyłem zakład LIVE na promocyjny mecz Juventus-Milan i ten zakład wygrałem.
Czy jeśli w niedziele złożę zakład LIVE na kolejny mecz promocyjny Manchester-Arsenal i ten zakład przegram to dostanę zwrot wniesionej stawki? ?? ??
(niby przecież z promocji jeszcze nie skorzystałem, z drugiej strony byłby to mój drugi zaklad spełniający warunki promocji a promocja dotyczy pierwszego zakładu..)

michau 84

michau

Forum VIP
Bardzo dobre pytanie starosta. Również wczoraj wygrałem na live, postawiłem tylko ten jeden zakład, ciekawe jak jest dziś, czy ta promocja nas obowiązuje.

Od ang supportu:
No, unfortunately not. This bonus offer is only for the first placed livebet you place on either of these matches.

Czyli pierwszy i tylko pierwszy.

S 0

starosta

Użytkownik
tak myślałem, dzięki za informacje michau..
????
trudno, trzeba będzie poczekać na kolejną promocyjną akcję ze zwrotami.
pzdr.

michau 84

michau

Forum VIP
Też to była dla mnie mała zagadka... pewnie dodadzą go później, albo dużo stracili wczoraj na juve i zrezygnowali ;) Mało prawdopodobne jednalk ;]

floxal 30

floxal

Użytkownik
zaklad na zywo mozna zrobic tylko w trakcie meczu czy moge przed rozpoczeciem meczu ? jest juz Live na Man.U - Ars.
Wystarczyło przewinąć pasek do góry, aby uzyskać odpowiedź bo już zadawałem te pytanie wcześniej.

Starosta - ja myśle ???? ale jestem, że tak powiem nowy i się dopiero uczę ????

No i dodali już w expekcie live&#39;a na mecz manU-Ars ????

Do góry Bottom