tata_wiktora
Użytkownik
Witam wszystkich, na wstępie chciałem zaznaczyć, że nie jestem znawcą sportu...oglądam od czasu do czasu jakieś ważniejsze mecze ale tylko dla przyjemności. O bukmacherstwie postanowiłem poczytać i dowiedzieć się trochę więcej za sprawą mojego ojca, który codziennie wracając z pracy odwiedza ”FORTUNĘ”, od przedwczoraj nawet dwa razy dziennie – potem oglądając mecze, trzymając mocno w ręce długi na pół metra kupon i popijając piwo mamrocze pod nosem ”znowu jeden mecz....”. Przejrzałem sobie prawie całe forum i przeczytałem chyba wszystkie najważniejsze działy – jestem pod wrażeniem wiedzy niektórych użytkowników. Przechodząc do sedna - w moim temacie będę umieszczał tylko i wyłącznie typy innych użytkowników tego forum bo jak już wspomniałem nie jestem wybitnym znawcą sportu. Chcę zobaczyć czy da się osiągnąć jakieś wyniki ”wykorzystując” innych. Obok każdego typu będę umieszczał nazwę użytkownika od którego go pobrałem a po jakimś czasie podsumuję wyniki – jeżeli będą one dobre zacznę grać za prawdziwą kasę, na początku przyjmuję, że mam do dyspozycji wirtualne 2.000 zł. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Jeżeli ktoś będzie miał coś przeciwko, że korzystam z jego typów proszę o informację.