ludzio13
Użytkownik
Jak w temacie. Wplat/wyplat dokonywalem zawsze poprzez karte Visa i nie bylo problemu. Minimalny depozyt 25PLN, minimalan wyplata 50 PLN. No ale miesiac temu ING wymieniajac mi karte dal mi Mastercard a nie Vise. Zarejestrowalem ja i bez problemu dokonalem depozytu. Z 35PLN jakie wplacilem ugralem 175 i chcialem 150PLN wyplacic.... I co widze ? Minimalna wyplata to 400PLN bo musze wyplacic zwyklym przelewem....
Pytam na czacie co jest, a oni mi mowia ze to nie zalezy od nich tylko od Mastercard. Robia mnie w bambuko czy faktycznie to Mastercard sie wyglupia i nie mozna u nich zrobic wyplaty "na karte" ? Kasy juz nie odzyskam bo bylem po piwie i w nerwach postawilem calosc okolo 75 minuty meczu Sociedad-Real ze bedzie over 1,5 a skonczylo sie 1-0 ale niesmak mam duzy bo miec a nie miec 150PLN wkieszeni to roznica. Orientuje sie ktos ?
Pytam na czacie co jest, a oni mi mowia ze to nie zalezy od nich tylko od Mastercard. Robia mnie w bambuko czy faktycznie to Mastercard sie wyglupia i nie mozna u nich zrobic wyplaty "na karte" ? Kasy juz nie odzyskam bo bylem po piwie i w nerwach postawilem calosc okolo 75 minuty meczu Sociedad-Real ze bedzie over 1,5 a skonczylo sie 1-0 ale niesmak mam duzy bo miec a nie miec 150PLN wkieszeni to roznica. Orientuje sie ktos ?