>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Nie moge zrobic depozytu do buka

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Wciaz to samo wczoraj probowalem do B 365 i Marathonbet a dzis do B AH
&quot;Przykro nam, płatność nie powiodła się
Wystąpił błąd Proszę wróć do handlowca i spróbuj ponownie&quot;
Ktos robil teraz depozyt do bukow ??
Dodam , ze na Skrillu wybierajac P24 idzie ok
Maja jakies problemy czy co ??

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
noz kurcze dalej to samo nigdzie nie moge wplacic przez Skrill!
&quot;Przykro nam, płatność nie powiodła się
Wystąpił błąd Proszę wróć do handlowca i spróbuj ponownie&quot;
a przez Skrill / p24 idzie normalnie!

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Maja awarie? Robil ktos ostatnio jakies depozyty do bukow bo u mnie wciaz to samo!
Tu jest problem bo teraz zrobilem depozyt do Betngo i poszedl!
Jest taka sprawa , ze tu przy wplacie pokazuje sie taki sam mail jak u buka
Nie idzie na maila operamail.com mam dwa adresy na Skrill i rozne na bukach, ale tez dwa

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Tu nie ma zadnych kombinacji po prostu mam dwa maile na Skrill i na bukach te same dwa. Tylko, ze czasami robie depozyt i dziwne bo wyskakuje ten inny mail niz na buku i to samo przy wyplacie z buka do Skrill, ale wszystko smigalo idealnie. Kiedys gdy zakladalem konta mialem polski email na bukch , ale pozniej wolalem pozmieniac.
Mimo wszystko na Marathonbet i Skrill jest jednakowy a przelew nie poszedl chyba problem z mailem operamail.com Jeszcze sprobuje zrobic jakies depozyty i ten mail jest ustawiony jako glowny.
W Bahu sprawdzilem jakiego mam maila i podczas depozytu zmienilem na ten sam z koncowka .pl i depozyt poszedl.
Juz wszystko jasne problem z mailem operamail.com w b 365 ten mail i na Skrill przy depozycie tez ten mail i transakcja nieudana, ale i tak najwazniejsze, ze wyplaty ida normalnie ???? Depozyt to nie problem mozna uzyc Skrill a pozniej z poziomu strony wybrac p24

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
W dalszym ciagu na operamail.com nie da rady zrobic depozytu na poczte .pl jest ok
A teraz strona padła
&quot;This website is under heavy load
We&#39;re sorry, too many people are accessing this website at the same time. We&#39;re working on this problem. Please try again later.&quot;

Do góry Bottom