>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie mogę założyć konta! Help!

K 0

kosa46

Użytkownik
Nie wiem czemu jak chce wejść na stronę Expekt to wyświetla się albo biały ekran albo błąd wczytywania strony. Może ktoś coś na to poradzić?

L 72

loozer21

Użytkownik
kosa tez kiedys mialem takie problemy zarowne w IE jak i w firefoxie robilem zazwyczaj tak ze wpisywalem expekt w google i wyszukiwalo mi i klikalem w linka no i normlanie sie otwierala stronka Jak bedziesz mial jakies problemy z rejestracja to odezwij sie na gg:3252184. Zawsze słuze pomocą

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Podobnie jak ktoś tutaj pisał skorzystaj z innej przeglądarki bo często się zdarza tak że winna leży właśnie po jej stronie.

K 0

kosa46

Użytkownik
Źle mnie zrozumieliście ja nie mam problemów z założeniem tam konta po prostu strona nie chcę się mi wyświetlić firefox, opera i IE tymi przeglądarkami próbowałem i nic.

L 72

loozer21

Użytkownik
kosa a probiwales tak jak ja moowilem wejdz http://www.google.pl i potem wpisz expekt i wcisnij link ktory przekieruje sie do expekt.com i poiwnno dzialac tak mi sie wydaje przynajmnije kolega tak mial i ja tak kiedys mialem i pomoglo

L 72

loozer21

Użytkownik
no to nie mam pojecia co sie dzieje widac los tak chce;p nie no zartuje to sprobuj zalozyc w jakims innym buku konto w takim wypadku

K 0

kosa46

Użytkownik
Potrzebuje akurat w expekcie jak ktoś będzie miał jakiś propozycje nich pisze tu albo Pw wyśle z góry dzięki.

Do góry Bottom