>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

nie mogę wnieśc zakładu

D 0

denilson1989

Użytkownik
witam jestem nowy na forum, pierwszy raz tez postanowiłem grac przez internet zarejestrowałem sie na sportingbet wplaciłem 50zł i kasa jest na moim profilu ale nie moge wnosic zakładów. gdy próbuje klikac wniesc zakład wyskakuje mi &quot;Nie wniesiono żadnego zakładu&quot; i &quot;Your request could not be completed.Please contact our Customer Care Team on 08000 727 727 to resolve the issue.&quot; pisałem na chaciez działem obsługi pisali mi że musze włączyc obsługe cookies więc tak zrobiłem i dalej nic, dodam że próbowałem to przez internet explorer 6 , firefoxa i opere wszedzie usunąłem ciasteczka historie przeglądania itd... wyłączyłem zapore systemową, wyłączyłem avasta i dalej ten sam błąd wyskakiwał, może ktoś miał tak samo bo juz mnie ..uj strzela chciałem juz zacząc obstawiac a tu nie mogę, moze ktos wie w czym może tkwic problem ??

E 4

etiene8912

Użytkownik
miałem podobnie jak byłem za długo zalogowany to mi tak wyskakiwało sciągnij program ccleaner i wyczyść nim komputer wszystko i powinno chodzić ????

Do góry Bottom