>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

nie mogę postawić zakładu

Y 0

yakubu44

Użytkownik
Witam. Ostatnio wpłaciłem sobie 25zł dla sprawdzenia tego buka. Skorzystałem z bonusu 100% i w sumie miałem 50zł. Nie wszedł mi zakład i zostało mi 25zł. Dzisiaj wchodzę aby postawić i pokazuje mi się okienko &quot;brak środków na twoim koncie, Wpisz kwotę jaką chcesz zdeponować w oknie poniżej. Aby postawić ten zakład, musisz złożyć minimalny depozyt: 25,00 PLN.&quot; Gdy wchodzę w stan konta pokazuje mi, że mam to, co mi zostało. Może mi ktoś wytłumaczyć co jest nie tak?

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Przeczytaj regulamin to zrozumiesz ... Tam bonus jest przyznawany po obrocie a nie od razu, także nie mogłeś mieć 50 zł ... Na czacie Ci to wszystko wytłumaczą...

Down:
Kiedyś było tak, że obracało sie kase razy 3 chyba pozniej dopisywali bonus... Jesli teraz jest inaczej to sorki.... (ja tam konto z 3 lata temu zakładałem ;) ...)

Sylar: Czytaj wyraźnie a nie komentuj !! qrwa (czytaj wszystko a nie pylko pierwszą linijkę)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Bonus jest przyznawany jeśli zagra się raz po kursie co najmniej 1,50, więc jeśli zagrał za te 25 zł po tym minimalnym kursie to powinien mieć jeszcze 25 zł bonusu.

sylar 87

sylar

Użytkownik
luckyandgrind nie masz pojęcia o czym mówisz...
yakubu44 powinno być tak jak mówisz, tylko jeśli zagrałeś to 25 zł po kursie minimalnym 1.50. Wtedy to drugie 25 zostanie tak jakby aktywowane i będziesz mógł za to postawić kolejny zakład ???? Jeśli tak zrobiłeś to pisz na czacie powinni aktywować bonus &quot;ręcznie&quot;. Jeśli nie zagrałeś po kursie 1.50 to niestety ale nie będziesz mógł postawić środków bonusowych ;)
luckyandgrind &quot;Przeczytaj regulamin to zrozumiesz ... Tam bonus jest przyznawany po obrocie a nie od razu, także nie mogłeś mieć 50 zł ... Na czacie Ci to wszystko wytłumaczą...&quot; to jest pieprzenie ???? napisałem na Ci na priv dlaczego ????

Do góry Bottom