>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie ma statystycznych ujęć skutecznego typowania?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Z ostatnich trzech dni podzieliłem mecze na trzy grupy kursowe (poza spotkaniami towarzyskimi)
W grupie meczów gdzie jedna z drużyn miała kurs do 1,50 było:
10 meczów o wyniku nieparzystym
6 remisów
5 meczów o wyniku parzystym innych niż remis
W grupie meczów, gdzie jedna z drużyn była o kursie 1,51-1,99:
27 meczów nieparzystych
9 remisów
12 meczów o wyniku parzystym innym niż remis
W grupie meczów gdzie kursy na jeden z zespołów to najmniej kurs 2,00 było:
18 meczów nieparzystych
18 remisów
6 parzystych o wyniku innym niż remis.
Pierwsza grupa sugerowałaby granie na remis, bo duży kurs (chociaż próba mała). Druga ma niski współczynnik remisów, ale niewiele z tego wynika, można jedynie podjąć ryzyko nieparzystych. Zaskoczyła mnie trzecia grupa, gdzie współczynnik remisów jest zdumiewająco duży, ale ponieważ absolutnie nie jestem zwolennikiem remisów (bo każdy powienien dażyć do wygranej), więc mimo wszystko przy średnich kursach 3,30 za X statystyka mnie nie przekonuje. Ale przy podjęciu próby podliczenia niedzieli i dni wcześniejszych...
Być może Wy coś znajdziecie szczególnego w tych danych, ale dla mnie to kolejny z wielu przykładów, że nie da się statystycznie rozpatrywać sportu.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Co chciałeś osiągnąć tym postem? Jak widzę tego typu posty to mnie krew zalewa i tracę wiarę w ludzkość. Jeżeli nie potrafisz zarabiać na bukmacherce to się nam nie żal tylko skorzystaj z pomocy specjalisty.

Otrzymane punkty reputacji: +14
2 0

2013tsw

Użytkownik
Ostatnim zdaniem, tj tym: &quot;ale dla mnie to kolejny z wielu przykładów, że nie da się statystycznie rozpatrywać sportu.&quot; sam sobie odpowiedziałeś że nic nowego do tematu bukmacherki nie wniosłeś...mówiąć innymi słowami księżyca nie odkryłeś.

Do góry Bottom