>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie jestem sezonowcem...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Bukmacher:

Balance:1000j
Target:Vip room
The game begins...
Zamierzam podzielić się swoimi przemyśleniami na temat piłki nożnej ,rzadziej tenisa, hokeja i koszykówki. Bukmacherka nie jest moim sposobem na życie ,bardziej hobby. Gram już nie od dziś a tutaj dorzucam parę zdjęć niedawno zagranych kuponów ,żeby pokazać ,że nie jestem sezonowcem. Uwagi czy pytania możecie pisać w temacie lub na priv. postaram się odpowiadać w miarę możliwości szybko. Typów nie będzie dużo ,ponieważ ligi się kończą ,a ja czekam na Mistrzostwa Europy.
O(M) ; kącik chwały chcesz sobie zrobić ? Spoko, ale zrób go z bieżących kuponów, bo nie podajemy kuponów, które się już zakończyły (czyt.regulamin działu)
/edit: nie widzę w regulaminie zakazu wstawiania takich fotek ,skoro ich nie rozliczam itd. Ale okey...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Bardzo ciekawe kursy na te zdarzenia:
????1.Zheng J. - Rus A. 2 2.00 (1:2)✅✅✅
????2.Wickmayer Y. - Chakvetadze A. 1 1.40 (2:1)✅✅✅

AKO:2.8
Stawka:30j
Ew.wygrana:84j✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Jeszcze singielek po małym kursie:
1.⚽Cordoba - Cartegena over 0.5 w 1poł. 1.30 (2:0) ✅✅✅
Stawka:10j
Ew.wygrana:13j✅✅✅
/edit miałem wpisać 100 ,wpisałem 10. Jackass...

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Z piłki znowu niewiele ,ale dało się coś wybrać:
⚽1.VPS - HJK 2 1.50 ⛔ (1-0)
⚽2.Bate - FC Mińsk 1 1.36 (2-0) ✅✅✅
AKO:2.04
Stawka:50j ⛔
Ew.wygrana:102j
HJK obrońcy tytułu. Wygrane ostatnie 5 spotkań. Gospodarze tylko 1 punkt w 4 meczach ,nawet nie potrafili zwyciężyć z ostatnim Jaro. Liczę na łatwe punkty gości. Bate ,najlepsza ekipa ligi białoruskiej, zmierzy się z FC Mińsk ,który niespodziewanie poległ po bardzo ciężkim meczu w finale krajowego pucharu w niedziele. Bate u siebie komplet zwycięstw ,dzisiaj z trochę przybitym rywalem powinni sobie spokojnie poradzić.
Zastanawiam się jeszcze nad Honką✅✅✅ ,ale zostawiam to ,jak i Segunde Division na live.

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
1.Narva - Levadia 2 1.50 (0-3) ✅✅✅
2.Debrecen - Haladas 1 1.33 (2-0) ✅✅✅
AKO:1.995
Stawka:50j
Ew.wygrana:100j✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Brak czasu ,więc szybko:
1.Stabæk - Lillestrøm 2 2.50
2.FrancjaU21 - MarokoU21 over 2.5 1.72
AKO:4.3
Stawka:25j
Ew.wygrana:108j

Pierwszy mecz to najwyższa klasa rozgrywkowa w Norwegii. Gospodarze ,zdecydowanie najgorszy zespół w lidze. W 10 meczach zdołali zdobyć 1punkt!???? Na dodatek w pierwszej kolejce. Przyjeżdża Lillestrom ,które również nie zachwyca jednak w ostatnich 3 meczach zdobyli 7 punktów i zaczynają powoli wydobywać się z końca tabeli. Dzisiaj mają niepowtarzalną szanse ,bo gorszej ekipy w lidze nie ma. W drugim mecz ,turniej w Tuluzie. Gospodarze mierzą się z Marokiem. Gospodarze w dwóch pierwszych meczach osiągali wyniki over 3.5 ,dzisiaj Maroko mające jeszcze matematyczne szanse na zajęcie drugiego miejsca ,musi atakować. Co sprawia ,że liczę na otwarty mecz i kilka goli.

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Wracam do żywych ,po dłuższym rozbracie. Zaczynamy od początku ,wcześniej tylko 5 postów, więc nie ma co się spinać. Nie miałem przerwy od bukmacherki tylko od bycia aktywnym użytkownikiem forum , bo bukmacher to styl życia ????

Stan konta:1000j
1#
Legia - Widzew 1(-1) 1.575 Bet365 (1-0) ▶
Austria Lustenau - First Vienna 1(-1) 1.30 Bet365 (3-0) ✅✅✅
AKO:2,048 ▶ 1.30
STAWKA:100j
EW.wygrana:205j ▶ 130j ✅✅✅
Te dwa typy wydają się być 90%. Wiele mogę powiedzieć o pierwszym meczu ,zaś drugi to raczej dedukcja ze statystyki. Kurs niski ,jednak jak mierzy się lider z najgorszym zespołem w lidze pod względem meczów wyjazdowych inaczej być nie może. Myślałem grać do przerwy ,a kurs już bardzo fajny ,jednak istnieje obawa ,że przybysze z Wiednia jakimś cudem do przerwy uciułają remis. W polskiej lidze kiedyś mielibyśmy klasyk ,dzisiaj to Legia jest liderem ligi ,zaś Widzew po dobrym początku ,wypalił się. Można było się tego spodziewać ,gdyż skład jest za młody i kadra zbyt wąska by móc zaskakiwać co kolejkę. Legioniści rozpromienieni ubiegłotygodniowym zwycięstwem nad Lechem dzisiaj powinni podtrzymać zwycięską passę. Widzewiacy już w tym sezonie zaznali porażki w meczu wyjazdowym z innym stołecznym zespołem ,a także z Lechią i to zasłużenie. W ostatnich 4 meczach goście tylko z punktem ugranym w Białymstoku ,również co by nie mówić szczęśliwie. Chociaż gry do końca można pozazdrościć. Warto nadmienić fakt ,że przybysze z Łodzi nie pokonali stołecznych od 14 spotkań i notując od tego czasu tylko jeden remis. Co jeszcze bardziej napawa optymizmem typ w stronę gospodarzy. Absencje. Legia bez Vrdoljaka, Wolskiego, Sagana i Efira. Wraca natomiast Inaki Astiz. Widzew na pewno bez Banasiaka(żadne osłabienie) , Mielcarza (poważne osłabienie). Niepewny występ Rybickiego. Reasumując , Legia na ten moment przewyższa Widzew o klasę i powinna dzisiaj to udowodnić. Polska liga potrafi być przewrotna ,gdyż Jaga też była skazywana na porażkę ,jednak jeśli Łazienkowska ma w końcu zobaczyć mistrza to takie mecze jak ten powinni wygrywać bez dwóch zdań. Oba mecze z azjanami ,jednak przy jednobramkowych zwycięstwach mamy zwroty. Polecam.
Sam grając ten kupon zapewne go podzielę ,ale tutaj razem wygląda nieźle:
2#
St.Liege - Lierse 1 drużyna over 1.5 gola 1.50 Bet365 ✅✅✅
Real Sociedad - Osasuna 1 1.85 Bet365
Eindhoven - Almere over 2.5 1.40 Bet365 ✅✅✅
Fortuna Dusseldorf - Hamburg 2(dnb) 1.67 Bet365

AKO:6,49
STAWKA:20j ⛔
EW.wygrana:130j

Standard bardzo mocny u siebie ,pomimo nie najlepszej pozycji w lidze. w ostatnich 5 meczach na własnym boisku 4 zwycięstwa i tylko właśnie podczas starty punktów z dużo lepszym zespołem niż Lierse gospodarze nie byli w stanie strzelić co najmniej dwóch bramek. Goście 3 porażkami i 2 remisami w 5 ostatnich spotkaniach wyjazdowych i tylko raz nie stracili dwóch lub więcej bramek. Jeśli jeszcze to kogoś nie przekonuje ,to dodam ,że od 2005 roku Standard aplikował dzisiejszym rywalom więcej niż jedną bramkę i do tego zawsze zwyciężał. Wnioski nasuwają się same ????
Sociedad widziałem ostatnio w meczu z Rayo Vallecano wygranym 4-0. Muszę przyznać ,że ta drużyna ma duży potencjał i może jeszcze namieszać w walce o LE. Dzisiaj przyjeżdża słabiutka Osasuna ,która wątpię by dostała srogie lanie ,jednak wrócą do Pampeluny na tarczy.(Więcej o tym meczu w dziale HISZPANIA)
Ostatnio w drugiej lidze holenderskiej padło trochę underów ,więc myślę ,że dzisiaj drużyny nadrobią zaległości i sobie postrzelają. Zastanawiałem się nad Maastricht ,jednak w końcu decyduję się Eindhoven.
Ostatni mecz to pojedynek beniaminka z Dusseldorfu z Hamburgiem. Typuję zwycięstwo gości ,ponieważ są w niezłej formie ,mają lepszych piłkarzy (Van der Vaart ,Son czy nawet Rundevs) ,goście w delegacji pokonali innego beniaminka z Furth oraz zespół o podobnej klasie ,czyli Augsburg.
Ostatnim decydującym czynnikiem pozostał fakt ,że gospodarze u siebie jeszcze nie wygrali i nie liczyłbym na to dziś wieczorem.
ZYSK:10j✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Może później skrobnę coś do tego więcej:
3#
Sunderland - West Brom 1 drużyna over 1.5 kartki 2.00 Bet365 ✅✅✅
Aachen - Osnabruck 2 1.75 Bet365 (0-1) ✅✅✅
Aston Villa - Arsenal 2 drużyna czyste konto - NIE 1.44 Bet365
⛔
Mecz na Stadium of Light sędziuje Mike Dean który w 9 meczach pokazał 28 kartek. Szansa ,że gospodarze ,którzy powinni faulować więcej niż goście ujrzą co najmniej 2 kartoniki są więc bardzo duże. Drugi mecz to sucha analiza poczynań i lider przyjeżdżający do jednego z najsłabszych zespołów w lidze powininen spokojnie dać sobie radę. Ostatni mecz to starcie na Villa Park ,gdzie gospodarze trafiali do tej pory zawsze ,zaś Arsenal wiadomo ,solidnością w defensywie nie grzeszy jak do tej pory ,więc typ jak najbardziej zasadny. Pozdrawiam

AKO:5,04
STAWKA:40j
⛔
Ew.wygrana:202j
Żenada...
4#
Bayern - Hannover 2(+3,5) 1.3 Bet365 (5-0) ⛔
Mainz - Dortmund 2 1.67 Bet365 (1-2) ✅✅✅
Stawka:100j⛔
5#
Norwich - Everton under 3.5 1.44 Bet365 (1-1) ✅✅✅
ManU - QPR 1(-1) Bet365 1.225 Bet365
(3:1) ✅✅✅
AKO:1,76
EW.wygrana:88j ✅✅✅

funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Real Betis - Real Madryt 2(-2) 2.150 Bet365
Betis mocno osłabiony w obronie ,więc Real powinien pokryć linie.

Do góry Bottom