Wracam do żywych ,po dłuższym rozbracie. Zaczynamy od początku ,wcześniej tylko 5 postów, więc nie ma co się spinać. Nie miałem przerwy od bukmacherki tylko od bycia aktywnym użytkownikiem forum , bo bukmacher to styl życia ????
Stan konta:1000j
1#
Legia - Widzew 1(-1) 1.575 Bet365 (1-0)
Austria Lustenau - First Vienna 1(-1) 1.30 Bet365 (3-0)
AKO:2,048 1.30
STAWKA:100j
EW.wygrana:205j 130j
Te dwa typy wydają się być 90%. Wiele mogę powiedzieć o pierwszym meczu ,zaś drugi to raczej dedukcja ze statystyki. Kurs niski ,jednak jak mierzy się lider z najgorszym zespołem w lidze pod względem meczów wyjazdowych inaczej być nie może. Myślałem grać do przerwy ,a kurs już bardzo fajny ,jednak istnieje obawa ,że przybysze z Wiednia jakimś cudem do przerwy uciułają remis. W polskiej lidze kiedyś mielibyśmy klasyk ,dzisiaj to Legia jest liderem ligi ,zaś Widzew po dobrym początku ,wypalił się. Można było się tego spodziewać ,gdyż skład jest za młody i kadra zbyt wąska by móc zaskakiwać co kolejkę. Legioniści rozpromienieni ubiegłotygodniowym zwycięstwem nad Lechem dzisiaj powinni podtrzymać zwycięską passę. Widzewiacy już w tym sezonie zaznali porażki w meczu wyjazdowym z innym stołecznym zespołem ,a także z Lechią i to zasłużenie. W ostatnich 4 meczach goście tylko z punktem ugranym w Białymstoku ,również co by nie mówić szczęśliwie. Chociaż gry do końca można pozazdrościć. Warto nadmienić fakt ,że przybysze z Łodzi nie pokonali stołecznych od 14 spotkań i notując od tego czasu tylko jeden remis. Co jeszcze bardziej napawa optymizmem typ w stronę gospodarzy. Absencje. Legia bez Vrdoljaka, Wolskiego, Sagana i Efira. Wraca natomiast Inaki Astiz. Widzew na pewno bez Banasiaka(żadne osłabienie) , Mielcarza (poważne osłabienie). Niepewny występ Rybickiego. Reasumując , Legia na ten moment przewyższa Widzew o klasę i powinna dzisiaj to udowodnić.
Polska liga potrafi być przewrotna ,gdyż Jaga też była skazywana na porażkę ,jednak jeśli Łazienkowska ma w końcu zobaczyć mistrza to takie mecze jak ten powinni wygrywać bez dwóch zdań. Oba mecze z azjanami ,jednak przy jednobramkowych zwycięstwach mamy zwroty. Polecam.
Sam grając ten kupon zapewne go podzielę ,ale tutaj razem wygląda nieźle:
2#
St.Liege - Lierse 1 drużyna over 1.5 gola 1.50 Bet365
Real Sociedad - Osasuna 1 1.85 Bet365
Eindhoven - Almere over 2.5 1.40 Bet365
Fortuna Dusseldorf - Hamburg 2(dnb) 1.67 Bet365
AKO:6,49
STAWKA:20j
EW.wygrana:130j
Standard bardzo mocny u siebie ,pomimo nie najlepszej pozycji w lidze. w ostatnich 5 meczach na własnym boisku 4 zwycięstwa i tylko właśnie podczas starty punktów z dużo lepszym zespołem niż Lierse gospodarze nie byli w stanie strzelić co najmniej dwóch bramek. Goście 3 porażkami i 2 remisami w 5 ostatnich spotkaniach wyjazdowych i tylko raz nie stracili dwóch lub więcej bramek. Jeśli jeszcze to kogoś nie przekonuje ,to dodam ,że od 2005 roku Standard aplikował dzisiejszym rywalom więcej niż jedną bramkę i do tego zawsze zwyciężał. Wnioski nasuwają się same ????
Sociedad widziałem ostatnio w meczu z Rayo Vallecano wygranym 4-0. Muszę przyznać ,że ta drużyna ma duży potencjał i może jeszcze namieszać w walce o
LE. Dzisiaj przyjeżdża słabiutka Osasuna ,która wątpię by dostała srogie lanie ,jednak wrócą do Pampeluny na tarczy.(Więcej o tym meczu w dziale
HISZPANIA)
Ostatnio w drugiej lidze holenderskiej padło trochę underów ,więc myślę ,że dzisiaj drużyny nadrobią zaległości i sobie postrzelają. Zastanawiałem się nad Maastricht ,jednak w końcu decyduję się Eindhoven.
Ostatni mecz to pojedynek beniaminka z Dusseldorfu z Hamburgiem. Typuję zwycięstwo gości ,ponieważ są w niezłej formie ,mają lepszych piłkarzy (Van der Vaart ,Son czy nawet Rundevs) ,goście w delegacji pokonali innego beniaminka z Furth oraz zespół o podobnej klasie ,czyli Augsburg.
Ostatnim decydującym czynnikiem pozostał fakt ,że gospodarze u siebie jeszcze nie wygrali i nie liczyłbym na to dziś wieczorem.
ZYSK:10j