>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nie cieszę się z wygranych

santa 0

santa

Użytkownik
Witam parę słów o mnie przygodę z bukmacherem zacząłem 10 lat temu. Obecnie gram prawie we wszystkich bukach. Postaram się dzielić moim doświadczeniem i uwagami podczas typowania meczów. Mam nadzieję że moje typy pomogą wam wygrywać i cieszyć się z tej przyjemności jakie jest obstawianie. Tyle o mnie czas zabrać się do roboty.

santa 0

santa

Użytkownik
Novak Djokovic - Jo - Wilfried Tsonga typ 1
kurs:1,20
Ew. wygrana 20zł
Djokow ostatnim meczu pokazał opanowanie . Przegrywając 2:0 podniósł się i mecz wygrał. Dla Jo będą pomagały trybuny ale jak analizowałem jego mecze to nie było widać czynników pozytywnych. Raz set mu wyjdzie rewelacyjnie, żeby kolejny zepsuć. A to
jest jednak za mało na Djoko.

santa 0

santa

Użytkownik
Asseco Prokom Gdynia - Trefl Sopot
(Poniżej/powyżej: 152.5)
Typ: poniżej 152.5
Kurs: 1.85
Stawka 200 zł
EW: 170 zł
Ostatni mecz PLK kto wygrywa ma mistrza. Ostatnie dwa spotkania wygrali chłopacy z Sopotu. Myślę że u siebie Asseco wygra a kluczem do tego będzie dobra obrona dlatego daję under.
David Ferrer - Andy Murray
H(0 - 3.5)
typ 1
kurs 1,72
Stawka 200 zł
EW: 144 zł
Co tu dużo mówić mecz pokaże bliżej jestem do Davida i te 4 gemy to jak najbardziej możliwe. Zobaczymy jaki będzie początek meczu.

santa 0

santa

Użytkownik
Asseco Prokom Gdynia - Trefl Sopot
(Poniżej/powyżej: 152.5)
Typ: poniżej 152.5
Kurs: 1.85
Stawka 200 zł
EW: 170 zł ✅
Ostatni mecz PLK kto wygrywa ma mistrza. Ostatnie dwa spotkania wygrali chłopacy z Sopotu. Myślę że u siebie Asseco wygra a kluczem do tego będzie dobra obrona dlatego daję under.
David Ferrer - Andy Murray
H(0 - 3.5)
typ 1
kurs 1,72
Stawka 200 zł
EW: 144 zł ✅
Co tu dużo mówić mecz pokaże bliżej jestem do Davida i te 4 gemy to jak najbardziej możliwe. Zobaczymy jaki będzie początek meczu.
Łatwo i przyjemnie

Do góry Bottom