>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL w gamebookers

qlej1 0

qlej1

Użytkownik
Jestem poczatkujacym urzytkownikiem gamebookers wczesniej gralem w STSa i mam pytanie dotyczace NHL. Nie ma tam mozliwosci obstawiania 1X lub X2 lub tez samo X mozna postawic tylko 1 albo 2, ale w innych ligach jest normalnie tak jak w STSie. Czy w tym przypadku chodzi o to ze dogrywka tez sie liczy i np jezeli wytypuje 1 a bedzie dogrywka i 1 po dogrywce wygra to kupon mi wszedl?? I pytanie nr 2: przy wyborze ligi w hokeja jest do wyboru: USA - NHL oraz USA - NHL (1st period) czym sie rozni jedno od drugiego poza stawkami???

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Faktycznie dopiero teraz to zauważyłem nie ma mozliwości obstawiania dwudrogowo.Niedobrze misterny plan na nockę spalił na panewce......

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Wysłałem e-maila do supportu oto jaka odpowiedź otrzymałem

Szanowny Panie,Dziękujemy za napisanie do nas. W wypadku sportów amerykańskich proponujemy tylko opcję jednodrogową.Życzymy wielu udanych zakładów i jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.Z bukmacherskim pozdrowieniem,service @ gamebookers

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
1-st Period oznacza 1 tercję.

Tutaj typujesz wynik 1 tercji, natomiast co do typów na NHL w GB to teraz prawdopodobieństwo trafienia wynosi po 50% na 1 lub 2. Dla jednych jest to lepiej dla drugich gorzej. Napewno traci na watrości zakład bo z 1,9 mamy np tylko 1,45 :zoltakartka: tutaj moim zdaniem GB przesadził i spalił na panewce.... :kwasny4565:

Do góry Bottom