>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL 4 pod rząd

trutana 211

trutana

Użytkownik
Witam wpadłem na pewien system związany z ligą hokejową nhl tzn wybieramy drużynę która miała passę porażek i przerwała ta passę zwyciestwem na dzien dzisiejszy jest to druzyna Minnesota Wild . i teraz napierniczmy stała stawką kolejne 4 spotkania zysk gwarantowany
po 4 spotkaniach przerywamy szukając kolejnej drużyny spelniający owy warunek , ja obecnie stosuje ten system do obstawiania singli

funt 2,9K

funt

Użytkownik
hmm..czytales post przed opublikowaniem?..czym chcesz napierniczac w Minnesote?..sniezkami?..nie napisałeś czy chcesz grać na ich wygraną czy przegraną..czy tylko napierniczac? pozdrawiam I gratuluję pomysłu z napierniczaniem..

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Minesoty nie opłaca sie grac zobacz jaka mieli juz raz serie w tym sezonie. Sam uzywam tego systemu przy stawianiu czesto, na przerwanie passy zwyciestw lub porazek.
Pozatym jak stałą stawką chcesz mieć zysk przy kursie ~2?
stawiasz pierwszy zakład za 100j, nie wszedł, drugi 100j nie wszedł, trzeci wszedł - postawiłeś 300j wygrałeś 200j. 100j na minusie.
Juz lepiej zagrac na Caps, Panthers, San Jose lub przeciwko Tampa Bay, Coyotes.

trutana 211

trutana

Użytkownik
zakładam ze po serii porażek drużyna sie przełamie, stawiam 400 zł
czyli 4 spotkania na dzisiaj kurs 2,4
symulacja drużyna wygrywa 4
stawka dzisiaj 100 zł kurs 2,4 wygrana 240
jutro jak wygraja pewnie kurs spadnie 100zł kurs 2 wygrana 200 zł
100 zł wygrana 180 zł
100 zł wyrana 180 zł
zainwestowane 400 zł wygrane 400 zł w tydzien 400 zł
ZOBACZ DRUZYNE OTTAWY CO ONI WYRABIALI A TERAZ SZKODA ZE NHL SIE JUZ KONCZY
Nastepni którzy sie przebudzą bedą Washington Capitals

coreq93 806

coreq93

Użytkownik
Nhl sie konczy? co ty wiesz o nhl...

nie rozumiem totalnie twojego zalozenia w poprzednim poscie, myslisznze trafisz kilka spotkan z rzedu na: plus: zartujesz chyba? jak chcesz cos typowac skutecznie to graj na real nie nhl bo tu kazdy moze wyrac i nie uzyskasz skutecznosci nawet 3 udanych z rzedu grajac tak. piszesz tu straszne bzdury zanim postawisz cos przemysl to sprawdz kontuzje, kto broni i tak dalej bo tak tylko dofinansujesz buka.

trutana 211

trutana

Użytkownik
i co weszło minesota po dogrywce , teraz mozna jeszcze zainteresować sie rekinami , jesli chodzi o stała stawke , można ewentualnie po przegranej zapierniczyć za wiecej
dzisiaj Dallas Stars-
Minnesota Wild po dogrywce
czuje kaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

trutana 211

trutana

Użytkownik
Powiem tam wchodzi jak w masło , troche udoskonaliem mój system , jeżeli moja druzyna która wygrała po seri porazek gra na wyjezdzie a kurs na handi jest powyzej 1,5 , stawiam to
na dzisiaj
Tampa Bay Lightning-
Montreal Canadienstyp 1 po dogrywce

Do góry Bottom