>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - 12.01.2006 r.

Status
Zamknięty.
filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Boston - Los Angeles X2 1.44 ✅
Tutaj moim faworytem są gracze Los Angeles ponieważ Boston ostatnio formom nie zaskakuje u siebie nie jest rewelacją a ich rywale tez ostatnio nie zaciekawie 2 porazki ale mysle ze to wlasnie oni będom sie chcieli przełamać mieli troche czasu na odpoczynek a te dwie porażki były bardzo pechowe raz prowadzili 2-0 i przegrali 2-3 i drugi raz remisowali 2-2 by przegrać 2-6 więc bylo blisko. Mój typ to X2

Buffalo - Phoenix 1X 1.24 ✅
Tutaj moim faworytem jest Buffalo ostatnio spisują się niezle choc miewajom małe wpadki ale z takim zespolem jak Phoenix nie powinni miec wiekszych problemów goście dużą ilość czasu przebywajom na ławce kar a nawet gdy grajom w przewadze nie potrafiom tego wykorzystać wbilansie bezpośrednim wygląda to troch smiesznie ponieważ zawsze wygrywali gośćie ale po 2 latach przerwy kto wie co bedzie. Mój typ 1X

Dallas - Washington 1 1.50 ✅
W tym meczu gra mocna druzyna z wielkim roczarowaniem tego sezonu wedługł mnie w tym meczu wygrajom gospodarze ponieważ u siebie są wstanie pokonać każdego w ostatnich 5 meczach 4 razy wygrywali z czego raz po dogrywce i raz po dogrywce przegrali pechowo LA a Washington wszycy walom na łeb na szyje najsłabsze drużyne ligi bez problemu z nimi wygrywajom. Mój typ 1

Detroit - Philadelphia Over 5.5 1.65 ✅
Spotykajom sie dwa świetne zespoly ten mecz mysle ze będzie wyrównany choć Detroit ostatnio oddało pola rywalom Choć u siebie są zawsze mocni i są w stanie pokonać każdego a Philadelphia ostatnio grajom zaskokująco dobrze są na pozycji lidera i najlepiej z całej ligi grajom na wyjadach często remisują strzelajom dużo bramek. Mój typ to Over 5.5

Florida - St.Louis 1 1.70 ✅
Na przeciw siebie staną dwa przecientne zespoły faworytem tego meczu są gracze Floridy ponieważ grajom u siebie a na własnej tafli ostaniego czasu niezwykil przegrywać z tak przeciętnymi zespołami jak St.Louis które na wyjedzie nie wygrało od 3 spotań dodatkowym atutem Floridy jest wiekszy odpoczynek Mój typ to Florida łącznie z dogrywką

NY Islanders - Calgary X2 1.34 ⛔
Mecz wedługł mnie najbadziej nie do przewidzenia NY Islanders poprowadzi nowy trener bo ostatniego czasu grajom katastrofalnie majom ogromne problemy by wygrać u siebie nawet z Floridom która na wyjzdach nie gra kompletnie nic. A Calgary tez rewalcji nie robi ale grajom napewno lepiej niż NYI. Mój typ X2

NY Rangers - Edmonton 1 1.90 ⛔
Gospodarze ostatnio zrobili zmiany w składzie dziś zagra Meissier i napewno bedzie chciał się pokazać gospodarze grajom dobrze na własnej tafli ostanio odniesli dwa pewne zwyciestw
a Edmonton ostatnio lubi zaskakiwać ale w tym mecz mysle ze jest tylko 1 faworyt. Mój typ 1

Ottawa - San Jose 1 1.60 ⛔
Tutaj faworyt jest tylko jeden są nimi gospodarze w tym sezonie grajom swietnie u sibie wygrali 17 razy 3 razy tylko przegrali ale nie zbyle kim z druzynami z pierwszej 5 tabeli a San Jose lubi sprawiac niespodzianki ale Ottawa nie miewa takich wpadek. Gospodarze są wypoczeci mieli dzien przerwy. Dodatkowo Ottawa musi wygrywac aby nie tracic dystansu do lidera. Mój typ 1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom