Jacksonville Jaguars @ Pittsburgh Steelers
Typ: Pittsburgh Steelers ML @ 1.35 -
Unibet
!! Grubas - podwójna stawka !!
Typ: Pittsburgh Steelers -5.5 @ 1.70 -
Unibet
!! Grubas - podwójna stawka !!
Typ: Pittsburgh Steelers over 23.5 pkt @ 1.86 -
Unibet
Wczoraj fajny zysk z pierwszego meczu i duża strata z drugiego. Ogólnie wyszedł malutki plus, ale to nie jest to czego oczekuję. Dziś druga połowa Divisional Round. Na początek Steelersi podejmą Jaguars. Faworytem gospodarze. Lubię grać dodatnie handicapy i robię to zdecydowanie częściej niż stawianie na ujemne handi. Ale w tym przypadku nie widzę żadnych szans na Jaguars. Tak, w końcu pchnęli swoją organizację i zbudowali coś fajnego i dziś są w playoffach, ale dziś na Heinz Field kończy się dzień dziecka. Nadszedł czas żeby oddzielić chłopców od mężczyzn. Oddzielić playoffową drużynę od teamu, który śmiało może nawet zdobyć w tym sezonie Super Bowl. Mecz z zeszłego tygodnia w Jacksonville pokazał czego można się spodziewać po tej ekipie. Wygrana 10-3 na swoim terenie z Bills, którzy cudem dostali się do postseason. Bortles zrobił progres, ale nadal uważam, że z nim za sterami Jaguars nie są w stanie zrobić niczego wielkiego. W zeszłym tygodniu żenujący wynik 87 jardów i 1 TD. Może więc szukać szans w biegach? Ale jak, skoro rushing liderem jest... również Bortles (mówię o ostatnim meczu). Dziś już nie będzie meczu u siebie na Florydzie, ze słabym przeciwnikiem. Dlatego nie mam wątpliwości, że ten mecz wygrają Steelersi. Pytanie iloma punktami. Myślę, że ten niewielki handicap który proponuję są w stanie spokojnie pokryć. Pamiętamy co stało się w meczu Steelers-Patriots. To revenge game jest już na ustach wszystkich i
NFL chce mieć takie wielkie widowisko w finale AFC, niż pojedynek Jags-Pats, gdzie od początku do końca będzie wiadomo co i jak. W raportach przejawiają się informacje o Antonio Brownie, że nie jest w 100% gotowy. Ale to zwykłe zasłony dymne i skoro dziś zagra to znaczy, że jest gotowy. Big Ben ma jedną z ostatnich szans na kolejny pierścień, Bell walczy o nowy kontrakt. Steelers to biorą i mam nadzieję, że również pokryją handicap. Kto gra niech wbije plusik.
Typ na drugi mecz za niedługo.