Panowie macie może jakieś linki do fajnych przedsezonowych analiz?
Też szukałem i bieda. Chciałem znaleźć coś fajnie ujętego w jednym artykule, ale może w czasie preseason jeszcze coś się pojawi. Żeby nie było spamu potem zedytuje ten post i dodam
typy na dzisiaj.
Lions +2,5 1,943 pinnacle 17:21 zszedł Griffin z kontuzją i Redskins zaczęli istnieć w ofensywie... Bo do tego czasu nie istnieli
WSH ograło Brown u siebie i nagle są faworytami z Lions ? Ja tego nie kupuję.
Lions zaprezentowało bardzo fajną ofensywę w week1. Redskins mają swoje problemy, w pierwszym meczu wypadł im Paul, któy nie zagra do końca sezonu a przecież lista kontuzjowanych jest dłuższa. RGIII zagrał wg. mnie bardzo przeciętnie notując zaledwie 4/8 i 36 jardów(chociaż warty odnotowania jest fakt, że miał 60 jardowy TD gdyby tylko Garcon złapał piłkę). Inna sprawa, że Cousing zanotował 12/14 i 154 jardy, jednak warto zauważyć z kim oni grali. Z Brown, którzy tak naprawdę grają podobnym jakościowo składem jak zeszły sezon i widać, że znowu czeka ich przeciętność i pewnie 7-8 wygranych w sezonie. A nawet na ich tle obrona nie wygląda zbyt wybitnie.
Detroit jak pisałem bardzo solidnie w ofensywie a przecież grali dosyć głębokim składem momentami. Dodatkowo defensywa spisała się bardzo solidnie tracąc zaledwie 3 punkty i pozwalając jedynie na 123 jardy (67 rush i 56 pass). Jeżeli zagrają na podobnym poziomie to powinni spokojnie pokonać Redskins.
Trendy raczej korzystniejsze dla Redskins, ale one odnoszą się do RS. Przy takim plusowym hc wg. mnie warto tutaj pokusić się o zagranie Lions. Na Covers 4 z 6 ekspertów typuje tak samo.
Bills@Browns under 40 1,934 pinnacle 11:10
Podoba mi się ta linia, chyba wystawiona trochę na pałę.
Bills jak wiemy defensywa przede wszystkim. A jej siłą jest też to, że mają głębie składu. I mimo, że podstawowi defensorzy pewnie pograją bardzo mało to nie straci to wiele na jakości, szczególnie, że Browns w ofensywie nie imponują.
Druga sprawa to problemy Bills w ofensywie. Sporo kontuzji i jest naprawdę kłopot. W środku tygodnia wypadł im jeszcze RB McCoy i RB Williams. A przecież na liście kontuzjowanych są ciągle WR Harvin, RB Jackson, RB Dixon (mówię tylko o ofensywie). Swoją drogą na pozycji RB niezła rzeźnia. W defensywie też brakuje kilku graczy, ale nie są to tak wielkie stracy bo są w stanie wystawić solidną linię defensywą tak czy siak. Natomiast te dziury w ofensywie ciężko zalepić.
Biorąc powyższe pod uwagę ciężko mi sobie wyobrazić ostre punktowanie tutaj.
NFL 2015 Preseason 6:2