>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Neteller - zamkniecie konta po utowrzeniu :s

W 2

wislak

Forum VIP
wlasnie zalozylem konto w Netellerze i jak klikam juz zakonczone, to mi sie pojawilo takie cos i wyskakuje za kazdym logowaniem... napisalem do supportu, kiedy moga mi odpowiedziec? i czy ktos wie o co loto?
:Twój rachunek został zamknięty.

Zadzwoń do Działu zabezpieczeń NETELLER pod numer 00.800.7767.6343 i naciśnij 0, a następnie opcję 2 lub wyślij wiadomość e-mail na adres [email protected] .

Przepraszamy za niedogodność.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Ze strony Netellera:

Czat na żywo
Czatuj w czasie rzeczywistym z przedstawicielem Działu Obsługi Klienta NETELLER dzięki łatwemu w użyciu interfejsowi czatu na żywo. Operatorzy są zawsze gotowi do udzielenia pomocy. Pomoc za pomocą czatu na żywo jest dostępna przez całą dobę 7 dni w tygodniu.

W 2

wislak

Forum VIP
kurde dziwnym trafem mecze sie poangielsku z jakims ziomem, a wypociny na marne bo pod spodem nowy panel zrobilem i mi sie lognął normalnie... a jeszcze gosciowi nie wyrlumaczylem nawet ???? moze to przez mail do supportu. ale dzieki za pomoc, temat do zamkniecia.

Do góry Bottom