>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Neostrada bez limitow

P 0

puzon

Użytkownik
No zajebiście a miałem już wybierać co ściągnąć w tym miesiącu, Priston&#39;a, Losty czy Kryminalne zagadki las vegas. Ale i tak przechodze na Multimo od marca ???? .

al_capone 29K

al_capone

Gangster
A ja przechodzę od 15 lutego na netię i całą neoszmatę mam głęboko w d**** :mrgreen:
Lekka przesada, żebym musiał płacić 71zł za 256kb/s i to przez rok czasu. TePsa szybko zeszła na ziemie, bo ich klienci masowo emigrowali do konkurencji, która pod względem finansowym jest tańsza i nie ma limitów ściągania.
Teraz będzie coraz większa konkurencja a to tym lepiej tylko dla nas ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Marcin też myślałem o Netii ale jednak wybiorę Multimo. Look @ multimo.pl
Wychodzi na to samo co netia i również bez limitów transferów
Wybrałem netię, gdyż poczytałem o tej firmie, znajomy ją ma i tak jak mówią tak jest. Więc można powiedzieć, że ją sprawdziłem. Multimo to nowa firma i niesprawdzona.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Marcin też przechodze na Netie :jezora: 55 zł (przy umowie na 24 miesiące) za 1 mb/s a nie ja teraz płące ok stówki za 512 kb/s z neo :;/:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Zawaliste jest Chello oraz UPC ale to w dużych miastach (w Kielcah dostępne tylko Chello narazie...)
A swoją drogą wiecie ile osób od momentu wprowadzenie przez Netię lepszego transferu zmieniło TP--&gt; Netia w ciągu 14 dni :?: ATTENZIONE :!: 300 tysięcy podań wpłynęło o zmianę operatora :jupi: Nareszcie TP zrozumie że nie ma pozycji wiodącej, oraz hurra dla ERY która wypiera cwaniaków i zdzierców z TP (telefony bezprzewodowe)

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
A u mnie zasięg netii bedzie dopiero dostepny 1 marca :;/: I nie wiem czy zrywac umowe z Tp ???? bo moga przesunąc czas w ktorym bedzie dostępna netia, a ja długo bez neta nie wytrzymam :jezora:

Do góry Bottom