>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Under/Over Ratio

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Idea systemu:
W NBA w długim okresie ilość over jest równa ilości underów.
Tak więc cofamy się o 2-3 kolejki meczów aby był zbiór ok. 20 meczy.
Jeśli stosunek Over/Under jest powyżej 70% wtedy gramy.
Czyli np. 13 over i 7 under --- gramy wszystkie mecze under.
Obstawiamy wszystkie mecze w kolejce.
Gramy 0.1% konta / ilość meczy=stawka na 1 mecz
Gdy będzie starta to zwiększamy % portfela zaangażowanego w zakłady na najbliższa kolejkę.
Gram od 3 miesięcy i z 1900 zł mam 3500 zł.
Może macie jekieś pomysły aby jeszcze usprawnić ten system ?

S 0

spike90

Użytkownik
Jak działa to nie ma co kombinować bardziej, powiększ stawkę to będzie lepiej..

Z tego co rozumiem to...
patrzysz na poprzednie 3 kolejki i jeżeli w tych meczach było &lt;70% overów to w następnej kolejce obstawiasz? Ile obstawiasz, aż się zrównają 50% na 50% ?
Jakie overy stosujesz ?

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Jak działa to nie ma co kombinować bardziej, powiększ stawkę to będzie lepiej..
Z tego co rozumiem to...
patrzysz na poprzednie 3 kolejki i jeżeli w tych meczach było &lt;70% overów to w następnej kolejce obstawiasz? Ile obstawiasz, aż się zrównają 50% na 50% ?
Jakie overy stosujesz ?
Patrze 2-3 kolejki wstecz i ważne aby w tych wszystkich kolejkach była nierównowaga ( np. overy przeważały ). Potem zazwyczaj następuje odwrócenie trendu, gdyż rynek przeszacowuje overy - linia idzie nienaturalnie do góry.
Teraz zaczyna się MLB. Wczoraj było 11 O i 4 U. Warto powoli się szykować na odwrócenie trendu.
ps. Czemu tak łatwo zarabiam ? ????

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Siedzę już w tego typu systemach od kilku lat i trzeba wiedzieć kiedy trend się zmienia.
Ogólnie są 2 zasady:
- Ogólna: Bilans 3 ostatnich serii spotkań. Podejmujemy decyzje o graniu gdy np. stosunek O/U wynosi powyżej 60% na korzyść Over i w ostatniej serii stosunek Over/Under jest min. 51%.
Czyli np. w 3 ostatnich seriach jest 20 O - 12 U i w tym w ostatniej serii 7 O - 6 U wtedy gramy na Under.... ale...
- Szczegółowa: gramy Under tylko te drużyny, które łączny stosunek O/U w ostatnich 5 meczach mają na korzyść Over [ w tym przykładzie] czyli. np Detroit 2O/3U, Yankees 4O/1U.
- Gdy jesteśmy po serii na minusie to gramy w nastęonej kolejce i zwiększamy stawkę wg. wzoru podanego w poprzednim poście.
A idea tego wszystkiego jest taka że...rynek w pewnym momencie przewartościowuje linie w jedną strone gdy przeważają Overy i linia w nieracjonalny sposób jest podnoszona. W pewnym moencie następuje zmiana trendu.
System nadaje się na MLB,WNBA,NFL,NBA...
Jesli nie wierzycie w jego skuteczność to zróbcie sobie backtesty. Ja jeszcze w tym wszystkim musze poprawić Money Management dla wyższych zysków.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jak chcesz usprawnić system to odrzucaj niektóre spotkania. Niektóre prawem serii, np jak drużyna miała 4-5 overów to nie stawiaj znowu na over. Niektóre spotkania od razu widać że mają źle ustawioną linię i można albo je zagrać grubiej. No i w niektórych spotkaniach np GS-Phoenix nie ma co moim zdaniem stawiać undera bo raczej on nie padnie. Także system jest dobry, ale potrzebna selekcja spotkań i będzie więcej ✅ :spokodfhgfh:
Sam swoją drogą postanowiłem spróbować Twojego systemu i na dziś mam 6 underów:
Utah-SAS
Boston-Miami
Sacramento-Clippers
Charlotte-Oklahoma
Phoenix-Memphis
Indiana-Atlanta.
Reszty uznałem że nie ma co grać na under. Mam nadzieję że mi też Twoja strategia przyniesie profity i to solidne :-D

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Wczoraj w MLB super weszły Undery ale po 11 over i 3 under było to łatwe to przewidzenia...
Aktualnie w MLB jest za mało meczy aby grać odważniej...niech rynek pójdzie w którąś stronę.
NBA - tutaj granie ogólne narazie nie ma sensu - średnia z 5 meczy [2,73 Over] a średnia z 10 meczy [ 4,76 over] a wiec mamy nie spójność. Tak więc należy wybierać tylko selektywnie mecze... Choć po wczrajszym 3Over-0 Under jeśli grac to tylko Under: ja wybrałem takie mecze:
San Antonio Spurs - Utah Jazz Under 193
Atlanta Hawks - Indiana Pacers Under 211,5
W NHL średnia z 5 meczy [1,6 Over] a średnia z 10 meczy [ 4,00 over] .... choć tutaj kursy się podwyższają na Over, linia nie jest tak elestyczna jak w NBA ... Ale warto wybrać kilka meczy na Over. Moje typy to:
Edmonton Oilers - Calgary Flames Over 5.5 1.79
Minnesota Wild - Nashville Predators Over 5.5 2.16

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
NBA - tutaj granie ogólne narazie nie ma sensu - średnia z 5 meczy [2,73 Over] a średnia z 10 meczy [ 4,76 over] a wiec mamy nie spójność. Tak więc należy wybierać tylko selektywnie mecze... Choć po wczrajszym 3Over-0 Under jeśli grac to tylko Under: ja wybrałem takie mecze:
San Antonio Spurs - Utah Jazz Under 193 ⛔
Atlanta Hawks - Indiana Pacers Under 211,5 ⛔
W NHL średnia z 5 meczy [1,6 Over] a średnia z 10 meczy [ 4,00 over] .... choć tutaj kursy się podwyższają na Over, linia nie jest tak elestyczna jak w NBA ... Ale warto wybrać kilka meczy na Over. Moje typy to:
Edmonton Oilers - Calgary Flames Over 5.5 1.79 ✅
Minnesota Wild - Nashville Predators Over 5.5 2.16 ✅
A więc dziś gramy NBA z podojoną stawką.

pitmaster 0

pitmaster

Użytkownik
Mecze na dziś:

Utah - Golden State (średnia linia z 10 meczy = 221) (Under 227 ) 1.952 PinnacleSports
Teams_Avg_5_games = 0,65
Teams_Avg_10_games =0,6
All_Avg 5_games*0,6 + Avg_10_games*0,4 = 0,513333
Średnia: 58,78%

Indiana - Detroit (średnia linia z 10 meczy = 190,25) (Under 207,5) 1.952 PinnacleSports
Teams_Avg_5_games = 0,7
Teams_Avg_10_games =0,55
All_Avg 5_games*0,6 + Avg_10_games*0,4 = 0,513333
Średnia: 58,78%
Stawka 2 x 2j.

Do góry Bottom