>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA + tenis + trochę piłki by bryfsztyk

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Witam.

To mój pierwszy sezon typowania nba, nie jestem więc w tej dziedzinie ekspertem nie jestem lecz pasuje mi takie typowanie.

Co do innych sportów to jest to mój 2 sezon typowania (oraz bacznego obserwowania) tenisa ziemnego, lecz gram jedynie turnieje wielkoszlemowe ponieważ tylko tam da się znaleźć pewne typy. Będę również grał trochę piłki nożnej. Nie wiem który to już mój sezon lecz obecna sytuacja w ligach nie sprzyja pewniakom, które moim zdaniem idzie znaleźć w lidze mistrzów.

Stawkowanie ponieważ gram na betfair wygląda tak: 1j = 1$

Zaczynamy.
Typ na dziś:
Sacramento @New Orleans Hornets
Typ: Sacramento @1.96 ✅
Stawka 1j
0.96j ✅

Kierowałem się informacjami kolegi z działu nba na tym forum.

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Lakers @Boston
Typ: Boston @1.68 ⛔
3j ⛔

Boston wygrał ostatnie 5 meczów. Wiem, że Lakers stać na to, żeby wygrać ale sądzę, że są na tyle niestabilną drużyna, że 2 na 3 mecze wygra Boston. Więc kurs opłacalny.

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Początek trochę nieudany. Na 5 typów, wszystkie poniżej 2.0 weszły tylko 2 więc skuteczność słaba. Nie wiem czy to mój błąd w doborze typów czy pech. Dzisiaj dużo spotkań więc spróbujemy trochę sobie odbić.

Boston @Toronto
Typ: Boston @1.61 ⛔
4j ⛔

Boston przegrał ostatni mecz o włos z LAL. Grali dobrze, jeśli zachowają wczorajszą formę powinni bez trudu sobie poradzić z Toronto.

New Jersey @Detroit
Typ: Detroit @1.77 ✅
1.5j
1.15j ✅

New Jersey @Detroit
Typ: Detroit -2.5 @1.9 ✅
1j
0.9j ✅

Lakers @New York
Typ: New York @1.8 (mój błąd) ✅
0.5j
0.39j ✅

Lakers po wyczerpującym i zwycięskim meczu z Bostonem może brakować dzisiaj trochę sił i motywacji (wygrany showtime zawsze budzi potrzebę odpoczynku).

Miami @Washington
Typ: Miami -12.5 @2.00 ✅
1j
1j ✅

Tutaj liczę na LeBrona, który zawiódł z Orlando i dzisiaj będzie miał okazję do rehabilitacji. Myślę że rzuci dzisiaj jakąś kosmiczną liczbę punktów i Miami odjedzie rywalowi.

Chicago @Charlotte
Typ: Chicago -13.5 @1.99 ✅
0.84j
0.83j ✅

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Manchester United - Liverpool
Typ: Manchester DNB @1.45 ✅
2j
0.9j ✅
Manchester United - Liverpool
Typ: Over 2.5 gola @2.04 ✅
0.75j
0.76j ✅
Osasuna - Barcelona
Typ: Barcelona @1.36 ⛔ ???? :mrgreen:
1.25j ⛔

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Phoenix @Sacramento
Typ: Sacramento @1.84
0.5j ⛔

Phoenix @Sacramento
Typ: Sacramento -2.5 @2.08
1j ⛔

Denver @Indiana
Typ: Indiana -3.5 @2.08
1j ⛔

Orlando @Milwaukee
Typ: Orlando -2.5 @2.04
1j
1.04j ✅

Portland @Dallas
Typ: Portland @2.74
1j ⛔

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Chicago @Boston
Typ: Chicago @1.7
1j ⛔

Chicago @Boston
Typ: Chicago -3.5 @2.04
2.5j ⛔

Lakers @Toronto
Typ: Lakers -5.5 @1.93
0.75j ⛔

Lakers @Toronto
Typ: Under 174.5 pkt @2.00
1.5j ⛔

Utah @Memphis
Typ: Memphis -5.5 @1.91
1j ⛔

Miami @Atlanta
Typ: Miami -4.5 @2.04
3.30j
3.5j ✅

Washington @Detroit
Typ: Detroit -6.5 @2.03
0.73j ⛔

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Fatalnie mi idzie ostatnio. Nie wiem czym to jest spowodowane. Nie wiem co robię źle. Typy które gram są dosyć pewne i uzasadnione. Specjalnie grałem ostatnio więcej typów na raz żeby zmniejszyć czynnik losowy. Mimo to ciągle minus. Ponad połowa bankrollu już przegrana... Dużo nie zostało więc dzisiaj zagram tylko 2 fuksy żeby za małą kwotę mieć możliwość wygrania trochę więcej niż postawiłem.

Clippers @Dallas
Typ: Clippers @2.6
1j ⛔

Dallas ostatnio dużo trudnych spotkań. Kilka wygrali na styk. Jest szansa że dziś nie wygrają.

Minnesota @Orlando
Typ: Minnesota @3.00
1j ⛔

Zupełnie nielogiczny typ, ale zauważyłem że ostatnio w nba takie wchodzą... Chyba jedynym argumentem jest możliwość słabszego meczu Howarda, który jest już mniej związany z drużyna i mniej mu zależy na sukcesie Orlando ponieważ chce odejść. Ale może chcieć utrzymać dobre statystyki indywidualne więc nie jest to raczej mocny argument.

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Nic nie wchodzi. Ani pewniaki ani fuksy. Najwyraźniej nie znam się na nba, a szkoda bo grają w przeciwieństwie do piłki nożnej i tenisa codziennie, więc jest większą możliwość wykazania się swoimi typami, jeżeli ktoś się na tym zna.

Na dzisiaj.
Bayer Leverkusen - FC Barcelona
Typ: Barcelona @1.45
5j
2.25j ✅

Jeżeli typ nie wejdzie, proszę o zamknięcie tematu.

Bayer nie jest na własnym boisku pewną drużyna, potrafi wygrać z Valencia i Chelsea a przegrać gładko z FC Koln. Ale napewno lepiej idzie im u siebie niż na wyjazdach. Barcelona natomiast od jakiegoś czasu fatalnie spisuje się na wyjazdach. Lecz tym razem chodzi o ligę mistrzów, trofeum na którym Barcelona powinna się skupić. Jestem pewny że w tym meczu katalonczycy wyjdą najsilniejszym składem i zagrają pewnym ustawieniem. Spodziewam się, że po ostatniej ligowej porażce w zespole panuje bojowa atmosfera. Dla Bayeru także liga mistrzów to gra o wszystko bo w niemczech szans na tytuł już za dużych nie mają. Myślę jednak, że determinacja i umiejętności będą dzisiaj po stronie Barcelony, dlatego jeżeli nie będą mieli pecha powinni wygrać.

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
AC Milan - Arsenal Londyn
Typ: Under 3.5 gola @1.32
4j ⛔

Obie ekipy mają kim strzelać, ale zauważyłem, że w ważnych spotkaniach Ci strzelcy zawodzą. Jedyne ryzyko to to, że któryś może dobrze rozpocząć mecz i się rozstrzelać.

Jednak się rozstrzelali...

Statystyki gry w bf:
Typów:31
Trafionych:12
Nietrafionych:19
Bilans: ⛔ 18j około (nie ma sensu dokładniej liczyć, nie poszło dobrze)

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Nowy bukmacher. Nie poszło mi dobrze w betfair. Spróbuje z mniejszym budżetem w bet365. Statystyki gry w bf rozlicze w ostatnim poście granym w tym buku. Od tej pory będę prowadził nowe statystyki. Pierwsze typy:

Nets +15
Portland +9
@1.71 ✅
5zł

Chciałem wymienić Portland na Standard Liege +1.5 lecz w bet365 aby postawić wystarczy raz kliknąć co jest dla mnie nowością, więc zostaje tak jak jest.

Proszę komentować.

B 45

bryfsztyk

Użytkownik
Del Potro
Dubail
Flock
@2.38 ✅
2zł
Federer 2:0
Azarenka
@1.67 ⛔