>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

Pablito91 1,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Quickley(TOR) Powyżej 17.5 pkt @1.90 superbet 15, szkoda że dzisiaj celownik trochę szwankował, bo prób rzutowych było sporo

Dzisiaj spotkanie drużyn Phoenix i Toronto. Oba zespoły zajmują jedenaste miejsca w swoich konferencjach, które nie dają awansu do play offów. Bliżej tego są Słońca, którzy po prostu mniej tracą do miejsca dającego grę w fazie pucharowej. Phoenix za zdecydowanymi faworytami, gdyż Toronto dzisiaj mega osłabione. Nie zagrają Barrett, Ingram, Dick i poeltl. Spodziewana jest spora ilość punktów w tym spotkaniu, więc ktoś musi porzucać. I tutaj pada Typ na rozgrywającego Toronto Quickleya, któremu Suns leżą. W ostatnich 2 spotkaniach przeciwko słońcom przekraczał barierę 20 punktów. Quickley w ostatnim czasie w jednym spotkaniu gra a w następnym pauzuje. Dzisiaj wypada, że zagra w 1 składzie Raptors. Za nim bardzo dobry okres gry. Jak gra to sporo punktuje. Uważam, że ma potencjał by również dzisiaj zdobyć przynajmniej te 18 punktów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +170
deepred 1,4M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Charlotte bez LaMelo i Bridgesa. Biorę over Jeffriesa, który powinien być jedną z dwóch głównych opcji tej ekipy w dzisiejszym meczu z Atlantą.

DaQuan Jeffries powyżej 8,5 punktu @1,85 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3917
M 288,6K

michaelson

Użytkownik
03:30 Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers

Orlando Magic właśnie przerwało szesnastomeczową serię Cavs bez porażki. Teraz Cavaliers udają się w długą podróż po Zachodnim Wybrzeżu, podczas której zagrają pięć spotkań. Na pierwszy ogień idą LA Clippers. Cavaliers mają komfortową przewagę nad drugą drużyną na Wschodzie i pewnie zmierzają do zapewnienia sobie pozycji lidera na koniec sezonu zasadniczego. Uważam, że dzisiaj czeka ich bardzo trudne spotkanie z Clippers, którzy wygrali sześć z siedmiu swoich ostatnich spotkań. Clippers wyglądają ostatnio bardzo przekonująco i potrzebują zwycięstw aby wywalczyć sobie bezpośrednie miejsce w fazie play-off. Dzisiaj wyjdą najmocniejszym składem, z Hardenem i Leonardem, który wygląda ostatnio bardzo dobrze. Typuję, że LA Clippers pokonają na swoim terenie ekipę Cavaliers.

Typ: zwycięstwo Clippers (OT)
forBET: 2,19

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3670
katoatips 15,9K

katoatips

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka USA, NBA
Godzina: 01:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder vs Philadelphia 76ers
Typ: Grimes, Quentin - suma 3.5 trójek : Poniżej (3.5)
Kurs: 1,63
Bukmacher: Forbet
Analiza:

Grimes w wtorkowym spotkaniu przeciwko Houston Rockets zdobył łącznie 46 punktów, mimo to Philadelphia przegrała po dogrywce 144-137. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z Oklahoma City Thunder, przeciwko którym Quentin nie przekroczył podanej wartości ani razu, jeśli popatrzymy na ostatnie 5 bezpośrednich spotkań trafił on odpowiednio 2, 1, 0, 2 oraz, 2 rzutów za 3. Sezon wcześniej pokrywał podaną linię w zaledwie 15,6% spotkaniach zakład poniżej padł w 54/64 spotkaniach, a ostatnie 15 spotkań w tym sezonie to 5/15 (33,3%). Myślę, że zakład idealny do kuponiku mimo faktu, że w OKC zabraknie paru kluczowych zawodników.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1032
neutralny 652,6K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Orlando Magic - Houston Rockets
Orlando powyżej 24,5 pkt. w pierwszej kwarcie @1,67 Superbet

Ostatnio obserwując NBA trafiłem dwukrotnie na mecz Rockets i już w trakcie ich trwania przyszły mi na myśl pewne wnioski, które postaram się dziś wykorzystać. Starterzy bardzo powoli wchodzą w mecz i pomimo, iż Houston to obecnie czołowa ekipa ligi to przeanalizowałem sobie przebieg sezonu i często bywa tak, że ich rywale bez problemów punktują szczególnie w pierwszej kwarcie, a wiele meczów. Rakiety odwracały po przegranych pierwszych kwartach, czy nawet połowach. Zwróciłem na to uwagę w ostatnich meczach z 76-rs i Bulls. Z Philą to w ogóle był jakiś dramat w grze obronnej, bo oczywiście wiadomo, jak skuteczność jest wysoka to każdy natrzepie punktów, jednak Sixers nie grało jakoś mega szybko, a bez problemu dochodzili do sytuacji rzutowych, dołożyli do tego trochę skuteczności, co zsumowało się na 16-punktową porażkę w pierwszej odsłonie. Podobnie było z Chicago, choć tam wyniku tak dużego nie było, jednak Byki nie były aż tak skuteczne, bo dobrych okazji rzutowych mieli naprawdę dużo, szczególnie z półdystansu pudłowali na potęgę, kiedy Smith i Sengun snuli się po boisku z resztą z Eatonem nie wyglądało to wcale lepiej.
Oglądając właśnie tamte mecze już miałem w głowie usnuty plany, że będzie trzeba znaleźć dobrego rywala i zagrać coś przeciwko Rockets właśnie w pierwszej kwarcie. Wydaje mi się, że Czarodzieje to dobry rywal, tym bardziej grający we własnej hali prezentuje się w tej kampanii nieźle.
Na początku pierwszą myślą była wygrana kwarty przez Magic, gdzie kursy oscylują w granicach 2,10. Próbuję jednak bezpieczniejszej opcji punktowej, bo linia nie jest wysoka, a nawet jak Houston w ofensywie odpali to jestem przekonany, że te 25 oczek powinni dać sobie rzucić, a może nawet ich dobra gra w ofensywie pomoże w powodzeniu tego typu.
Ciekaw jestem tego meczu i mojej "czutki", choć z doświadczenia wiem, że zazwyczaj mój nos mnie nie zawodzi, oby tak samo było tym razem.

Ostatnia edycja:
M 288,6K

michaelson

Użytkownik
00:30 Miami Heat - Detroit Pistons

Będzie to czwarte spotkanie tych drużyn w tym sezonie. Heat wygrali z Pistons mecz u siebie, natomiast przegrali obydwa, które grali na wyjeździe (oba po dogrywce). Pistons są bardzo blisko zapewnienia sobie gry bezpośrednio w fazie play-off. Po świetnym lutym, w którym wygrali osiem meczów z rzędu, marzec jest dla nich średni. Zwycięstwa przeplatają porażkami. Dzisiaj bez absencji kluczowych zawodników. Heat mają aktualnie fatalną serię ośmiu porażek z rzędu. W tym momencie są na miejscu dającym grę w fazie play-in, ale jak nie zaczną wygrywać to mogą nawet wypaść poza tą fazę. Jest to bardzo niestabilna drużyna w tym momencie, mająca wyraźne problemy zwłaszcza w ataku. W trzech ostatnich spotkaniach nie zdobyli nawet 100 punktów. Ale kiedyś taka fatalna passa porażek musi się skończyć. Heat personalnie dysponują całkiem niezłym składem i wg mnie aktualne wyniki są zdecydowanie poniżej możliwości tej drużyny. Uważam, że do przełamania może dojść dzisiaj. Pistons to bardzo dobra drużyna, ale również nieobliczalna. Ja dzisiaj poszukam kolejny raz wyższego kursu i postawię na zwycięstwo gospodarzy. Taka seria porażek nie przystoi takiej drużynie jak Heat (pomimo problemów) i liczę na ich dzisiejsze przełamanie.

Typ: zwycięstwo Heat (OT)
forBET: 2,49

Ostatnia edycja:
Pablito91 1,7M

Pablito91

Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Holmgren powyżej 19.5 pkt @1.80 superbet szkoda nerwów na to nba. 19 punktów po 3 kwartach i na czwartą nie wychodzi...

W jednym z jedenastu dzisiejszych spotkań Oklahoma zagra z Philadelphią. Obie ekipy mocno osłabione. Oklahoma, która jest niezagrożona na zachodzie ma już zapewnione 1 miejsce i awans do play offów. Dają dzisiaj wolne shaiowi. Nie wiadomo co z Niemcem Hartensteinem, który zmaga się z urazem. Spróbuję pójść w Cheta Holmgrena, który stracił 2/3 sezonu z powodu kontuzji biodra. Od powrotu nieźle punktuje. W 22 spotkaniach jego średnia wynosi 15 pkt. Myślę, że dzisiaj powinien być pierwszą bądź drugą opcją w ataku i liczę, że 20 oczek ma szanse dzisiaj zapisać przy swoim nazwisku.

Ostatnia edycja:
deepred 1,4M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Pacers bez Haliburtona, więc tak jak to zwykle ostatnio bywało zabieram over asyst Nembharda, bez większych kombinacji.

Andrew Nembhard powyżej 5,5 asysty @1,90 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Pablito91 1,7M

Pablito91

Vincent (LAL) powyżej 3.5 celnych trójek @2.24 forbet 2/7, w 4 kwarcie w ogóle nie wyszedl :)

W Lakers dzisiaj szpital. Nie zagrają m.in Doncic, Lebron, Reaves, Finney-Smith, Hachimura. Ich wyjściowy skład na dzisiaj to Vincent, Goodwin, Hayes, Milton i Knecht. Także jak widać szału nie ma. Są to zawodnicy, którzy mało grają jeśli zdrowi są zawodnicy, których dzisiaj nie ma. Spróbuję zagrać dzisiaj w Nigeryjczyka Vincenta. Gabe to zawodnik, który swoją grę opiera przede wszystkim rzutami za 3 pkt. Czasami to jego jedyne rzuty w meczu. Teorię na dzisiaj mam taką, że właśnie dzisiaj przy takim meczu może i pokusić się o nawet 10 prób za 3 a jeżeli będzie skuteczność to te 4 spokojnie powinien wsadzić. Miewał już w tym sezonie mecze gdzie trafiał po 4-6 trójek. Dzisiaj mam taki pomysł na ten mecz I tego zawodnika.

Ostatnia edycja:
M 288,6K

michaelson

Użytkownik
01:00 Miami Heat - Houston Rockets

Niewiele zabrakło zespołowi Miami Heat żeby przerwać swoją serię porażek w ostatnim meczu z Pistons. Przegrali ten mecz trzema punktami, prowadząc przez większość meczu. Tym samym seria porażek urosła do dziewięciu meczów. Dzisiaj Heat zagrają u siebie z Houston Rockets, którzy mają serię ośmiu zwycięstw z rzędu i są aktualnie jedną z najlepszych ekip w lidze. Ale ja dzisiaj pójdę znowu pod prąd i pod przełamanie serii zarówno Heat jak i Rockets. Jak pisałem w analizie do meczu z Pistons, drużyna z Florydy nie ma tak słabego składu jak wskazują na to wyniki. Przełamanie musi w końcu przyjść i liczę, że będzie to dzisiaj. Obie drużyny w najmocniejszych składach przystąpią do tego spotkania. Bam Adebayo otarł się o triple-double przeciwko Pistons i mam nadzieję, że dzisiaj również będzie w dobrej dyspozycji. Do odniesienia zwycięstwa będzie potrzebna także skuteczność Tylera Herro, a także dobra gra w defensywie. Typuję zwycięstwo Miami Heat.

Typ: zwycięstwo Heat (OT)
forBET: 2,60

Ostatnia edycja:
M 288,6K

michaelson

Użytkownik
23:00 Portland Trail Blazers - Boston Celtics

Trail Blazers niespodziewanie cały czas mają szanse na awans do fazy play-in. Aktualnie mają serię czterech zwycięstw z rzędu. Pokonali m.in. Memphis Grizzlies oraz Denver Nuggets, a więc nie byle jakich przeciwników. Dzisiaj zagrają u siebie z kolejnym ciężkim rywalem, czyli wiceliderami na Wschodzie. Celtics również mają serię czterech zwycięstw z rzędu, a dzisiejszy mecz będzie ich drugim podczas podróży po Zachodnim Wybrzeżu. W składach obydwu drużyn nadal jest kilka niewiadomych. Końcówka sezonu obfituje w niespodziewane wyniki, a ja również w tym meczu poszukam wyższego kursu. Trail Blazers są w dobrej formie i typuję, że to oni będą kontynuować swoją zwycięską serię. Celtics wygrali pięć ostatnich meczów bezpośrednich pomiędzy tymi drużynami i sądzę, że dzisiaj czas na zwycięstwo Trail Blazers. Determinacja w tym zespole powinna być na dobrym poziomie zwłaszcza, że cały czas mają szanse na fazę play-in.

Typ: zwycięstwo Trail Blazers (OT)
forBET: 3,30

Post automatycznie złączony:

02:00 Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder

Mecz dwóch drużyn będących ostatnio w świetnej formie. Clippers wygrali osiem z ostatnich dziesięciu swoich spotkań, a Thunder dziewięć z dziesięciu ostatnich swoich spotkań. Goście już zapewnili sobie pierwsze miejsce w Konferencji Zachodniej przed fazą play-off. Clippers są cały czas zaangażowani w walkę o bezpośredni awans do play-off. Gospodarze dzisiaj wystąpią w bardzo mocnym składzie, podczas gdy w ekipie Thunder jest jeszcze kilka znaków zapytania. Obie drużyny spotkały się w tym sezonie trzy razy i wszystkie mecze wygrała Oklahoma. Dla Clippers ten mecz będzie więc też ważny pod względem psychologicznym, aby nie przegrać wszystkich spotkań z Thunder w sezonie zasadniczym. Sądzę, że dzisiaj to Clippers będą górą. Mają jeszcze o co grać, a w ekipie Thunder może być już rozluźnienie przed play-off. Do tego trener nie będzie na pewno forsował swoich graczy, ponieważ kluczowe dla niego będzie to żeby w jak najlepszym zdrowiu przystąpili do play-off. Kurs na zwycięstwo Clippers cały czas spada myślę, że warto zagrać ich zwycięstwo.

Typ: zwycięstwo Clippers (OT)
forBET: 2,09

Ostatnia edycja:
anzelmo 379,9K

anzelmo

Użytkownik
Dawno mnie tu nie bylo no ale ...gramy składamy typki regularnie głownie betbuliderki i taki na noc leci z piłka myślę ze spokojnie propsy wejdą

betbulider Orlando - L.A.Lakers Liczba asyst zawodnika - Luka Doncic Powyżej 4.5 (MECZ (Z DOGR.)) Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Franz Wagner Powyżej 0.5 (MECZ (Z DOGR.)) 1,53 fortuna

Do gry Lekers po mało u wracają gwiazdy Lebron Luka i Rui Hachimura czyli ci co maja rządzić- zgrywanie sie przed pley off cześć następna myślę ze minut Luce nie zabraknie bo Orlando powinno sie mocno postawić i te 5 asyst to spokojnie Słoweniec dołoży. Forma można powiedzieć idzie do góry jest ok widać dużo radości w grze- Doncic to maszynka do asyst uwielbia kreować partnerów ( 6 z Bykami gdzie byl blowaut , 7 z Denver 14 z Sochanem ) a Franz spokojnie trojkę rzuci bo jest w dobrej formie i tych rzutów nie brakuje na ostatnie 10 spotkań 3 razy zaliczył zero ale ....Będzie to 2 spotkanie w sezonie w 1 meczu Magicy ugrali go jednym pkt a Niemiecki skrzydłowy miał 4-10 za 3 ogolnie rzuca na przyzwoitym % bodajze 30 srednio odaje ponad 5 rzutow wpada 1,7 :p
Bedzie dobrze :{}

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2195
deepred 1,4M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Revenge game dla Butlera i jego powrót do Miami z ekipą Warriors. Niepewny występ Stefka, ale nawet gdy on będzie uważam, że linia przyjemna do grania. Czekam na play-off Jimmy'ego w tym meczu, który będzie chciał za wszelką cenę udowodnić Rileyowi, że to on miał rację. Klasyczna kłótnia dwóch panów w stylu: Kto ma większego? Butler świetnie wkomponował się do tej ekipy, jego transfer bardzo dużo dał Podziemskiemu, który zyskał duzo więcej pewności siebie, i rzutowo i na koźle. Bardzo dobrze bronią, świetnie uzupełniają się z Draymondem. Butler dał dużo gry do kosza, często chodzi na linię rzutów wolnych, przez co obrona rywali nie gra już 5-out. Spodziewam się tutaj mocarnego występu Jimmy'ego, bardzo chętnie ten mecz obejrzę i liczę na gromy.

Jimmy Butler powyżej 7,5 oddanych rzutów wolnych @1,80 superbet
Jimmy Butler powyżej 27,5 (punkty+asysty) @1,77 superbet

Ostatnia edycja:
Y 45,2K

yaz

Użytkownik
GSW to win 1.42

Nie bede bawil sie w handi, mysle ze kurs do jakiegos dubla satysfakcjonujacy.Ptaszki cwierkaja ze Curry na 99 procent nie zagra.Na treningu mial sie dobrze a i sam trener GSW przyznaje ze Steph wie jak wazny to mecz dla Butlera i bardzo chce wziac w tym udział,jednak mental to jedno a zdrowie drugie.Miedzy wierszami czytam ze chlopaki pojda pokazac Rileyowi cohones,Jimmy ma cos do udowodnienia i tego sie trzymajmy

Small play
Butler over 22.5pkt 1.85

Ostatnia edycja:
przemovsky23 59,3K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka,NBA
Godzina: 03:00
Spotkanie: Sacramento Kings - Portland Trail Blazers
Typ: BetBuilder:
Powyżej 219,5 punktów
Handicap +13,5 Portland
Kurs: 1,84
Post w dziale:
Bukmacher: SuperBet
Analiza:

Ten mecz zapowiada się intensywnie i z dużą liczbą punktów. Obie drużyny mają swoje mocne strony: Sacramento tradycyjnie dobrze radzi sobie u siebie, podczas gdy Portland wykorzystuje szybkość swoich ofensywnych graczy. Oczekuje się, że mecz potoczy się w szybkim tempie z dużą ilością akcji ofensywnych z obu stron. Biorąc pod uwagę obecną formę drużyn i ich ostatnie statystyki meczowe, rozsądnie jest przewidzieć spotkanie z dużą liczbą bramek i wysokim handicapem Portland

deepred 1,4M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Spróbuję zaatakować dobrą formę Deniego. Blazers zaczęli o dziwo dobrze grać, a Billups wcale nie jest aż takim tłukiem, chociaż wg mnie dalej jest w bottom10 trenerów w lidze. Avdija, Camara czy Sharpe rozwijają się mimo Billupsa, a nie dzięki niemu. Po prostu daje im chłop grać i tyle. Avdija jest ostatnio liderem tej ekipy, na szczęście nie ma Aytona, dzisiaj może też nie być Toumaniego, więc jest szansa na duże granie i poważne cyferki. Podobają mi się jego agresywne wejścia pod kosz i walki na dechach. Zbiera bardzo dobrze, rozwinął się też dość mocno na koźle i sporo asystuje. Izraelczyk wygląda teraz na poważnego koszykarza, oby było tak dalej, choć ręki sobie nie dam uciąć. Skoro jest w gazie i Billups nie przeszkadza to spróbuję jego PZA.

Deni Avdija powyżej 31,5 PZA @1,80 betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +348
Do góry Bottom