Dawno nic tu nie wrzucałem, ale dziś wpadło mi w oko kilka ciekawych typów. Na początek mecz w Chicago. Tutaj wydaje mi się, że warto postawić coś w stronę asyst Robinsona. Tak naprawdę to on ciągnie w ostatnim czasie grę Byków, co prawda sporo pudłuje, ale też rzuca sporo pkt i też sporo asystuje. Nie ma Hinricha to gra dużo. Jeśli Chicago ma dziś powalczyć to akurat jeden z najlepszych zawodników 1 rundy play off musi zagrać dobry mecz i wziąć na siebie sporo ciężaru gry. Myślę, że 6 asyst jak najbardziej do zrobienia. Oprócz tego gram under Wade'a. Linia 18,5. W tych play offach przekroczył ją tylko raz, ostatnio nawet się do niej nie zbliża, widoczny regres formy. W Miami niekwestionowanym liderem jest LeBron, który jak nie idzie, to bierze całą grę na siebie. Wade jest na 2 planie. Niby czas na przełamanie, ale myślę, że na trudnym terenie w Chicago będzie o to bardzo ciężko.
W drugim meczu pójdę w stronę underu punktowego OKC. Tutaj sprawa jest prosta. Świetna obrona Miśków nie daje pograć Durantowi, tym bardziej u siebie, poza Durantem długo długo nic i jest reszta. Raz błysnął Martin i moim zdaniem to by było na tyle z jego strony w tej rywalizacji. Nie widzę kto miałby narzucać tu 90 pkt. U siebie zrobili 2 razy 93 pkt, ale hala w Memphis to inna bajka. Jak dla mnie nie ma opcji na 90 ze strony OKC.
N. Robinson over 5,5 asysty 1.85 Milenium no to zaszalał
D. Wade under 18,5 pkt 1.85 Milenium
OKC under 89,5 pkt 1.85 Milenium
W drugim meczu pójdę w stronę underu punktowego OKC. Tutaj sprawa jest prosta. Świetna obrona Miśków nie daje pograć Durantowi, tym bardziej u siebie, poza Durantem długo długo nic i jest reszta. Raz błysnął Martin i moim zdaniem to by było na tyle z jego strony w tej rywalizacji. Nie widzę kto miałby narzucać tu 90 pkt. U siebie zrobili 2 razy 93 pkt, ale hala w Memphis to inna bajka. Jak dla mnie nie ma opcji na 90 ze strony OKC.
N. Robinson over 5,5 asysty 1.85 Milenium no to zaszalał
D. Wade under 18,5 pkt 1.85 Milenium
OKC under 89,5 pkt 1.85 Milenium