>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA : faworyci wyjazdowi HC

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
WITAM
przegladajac tematy w tym dziale zainteresowal mnie ten.
http://forum.bukmacherskie.com/f18/faworyci-w-koszykowce-szczegolnie-w-nba-wyjazd-kursy-od-1-30-do-1-49-a-86354.html
jako ze interesuje sie od jakiegos czasu NBA to zrobie test na realne pieniadze
system badz ta metoda bedzie polegac na szukaniu faworytow na wyjezdzie z kursem pomiedzy 1,3-1,49 i bede grac ich handicapy kursy 1,91
bede grac progresja
stawkowanie bedzie ze stalym zyskiem 2£
jako ze zostal juz tylko miesiac z hakiem NBA to dlugo nie pociagne tej metody w tym sezonie
dzis wrzuce pierwszy typ

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Grasz nic innego jak odwrotność metody kolegi A.W.84, który miał w tym temacie bardzo dobre wyniki, tak więc kokosów Ci nie wróżę, aczkolwiek życzę powodzenia.

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Hej.
Wydaje mi się, ze jasno wynika w teście prowadzonym w moim temacie, iż warto pogrywać HC w takim przypadku.
Na 27 podanych typów:
23 wygrane faworyta w tym 17 razy pokryte handicapy punktowe.
1 x byłby zwrot
co pokazuje ta statystyka:
-- ATS 17-1-9-----
typy 23 na 27
Myślę, że spokojnie będziesz &quot;kosił siano&quot;. Testuj.

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
Arapaczo mam nadzieje ze cos zyskam z tej metody. 17 by weszlo a 9 nie czyli plaska stawka bylbym na duzym plusie. nie mowiac juz o progresji gdzie zniwelowalbym straty

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
Grasz nic innego jak odwrotność metody kolegi A.W.84, który miał w tym temacie bardzo dobre wyniki, tak więc kokosów Ci nie wróżę, aczkolwiek życzę powodzenia.
kolego voic3d. znam tamten temat,. z tym ze tam byly grane handicapy najwyzsze. czyli kursy na gosci byly po 1,10 i tym podobne . a moje to minimum 1,30 . wczoraj nie weszlo co prawda. a na dzis nie ma zdarzenia to mojej metody

Do góry Bottom